Banyaknya Iklan Nuffnang Tapi ... Krik Krik Krik

19.3.15

Banyaknya Iklan Nuffnang Tapi ... Krik Krik Krik | Wow, teruja rasa bila bukak nuffnang yang dah sekian lama aku tak bukak ni. Banyaknya iklan On Going tapi, pesal iklan ni macam 'double' je? Ni mesti taktik Nuffnang nak tarik pengguna sebab dengar cerita ramai yang dah beralih angin... Betui ka?? hehe... *tak mampu lagi nak tukau angin sebab blog pun sendu......sobbs sobsss


Banyaknya Iklan Nuffnang Tapi ... Krik Krik Krik
krikk krikk krikk



You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. kenapa krikk krikk? hehe betullah tu. nuff pndai kaburkn mata. jd kita pun kena bertindak lebih bijak! yosh! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... krik krik sbb nampak banyak tp berulang2

      Delete
  2. Akak pun ada 30 iklan tp repeating...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... pulak tu setiap iklan mesti ada dua...

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe