Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015

25.3.15

Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015 | Haa... Ingat retis je ada award? Blogger pun ada tau... curlasss.. Malaysia Social Media Week 2015 (MSMW 2015) kini kembali lagi untuk memberi anugerah kepada para blogger yang layak untuk merangkul Malaysia Best Blog 2015 mengikut kategori masing-masing. Penjurian berdasarkan 80% undian dan 20% juri. Undian bermula dari 23 March 2015 hingga 5 April 2015.


Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015


Cara Mengundi Malaysia Social Media Week 2015


1. Pergi ke link
    - http://www.socialmediaweek.com.my/programmes/awards/index.php

2. Pastikan korang log in facebook korang dahulu , baru boleh vote

3. Masukkan email

4. Klik pada setiap kategori, dan klik VOTE untuk blogger pilihan korang

5. Diingatkan bahawa satu individu hanya layak undi satu blog sahaja di dalam satu kategori

6. Icon Merah akan muncul jika korang dah VOTE


Kategori Dan Blogger Pilihan Malaysia Social Media Week 2015


Dah faham dah cara nak VOTE ?? haa, kalau dah, meh la tolong vote untuk tiga blog kat bawah ni. Setiap vote korang, kami ucapkan ribuan terima kasih...promot sket..hehe


Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015
Kategori Best Photography Blog - www.lensakl.com
Klik sini untuk Vote : http://www.socialmediaweek.com.my/programmes/awards/category.php?id=7


Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015
Kategori Best Travel Blog - www.projektravel.com


Malaysia Social Media Week 2015 | Malaysia Best Blog 2015
Kategori Best Sports Blog - www.boladaily.com




p/s : Tahniah kepada semua blogger yang terpilih, selamat mengundi dan good luck ekk





You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe