Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1

30.3.15

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1 | Assalamualaikum. Hari ni saya nak share pasal satu tablet yang ohsem ni. Tablet ni special sket sebab ia merupakan Tablet Dual Boot. Maksudnya tablet ni boleh running android 4.4 dan windows 8.1. Hanya perlu pilih je nak guna yang mana. Pilihan akan tertera masa kita ON tablet ni. Senang kan... 

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1

Mungkin ramai yang akan meragui kualiti tablet ni sebab buatan China. Tapi teknologi dari sana pun dah semakin bagus sekarang. Tengok jenama O**O. Meletopzz letopzz kot skang. Bagi saya, jenama tak penting, yang penting fungsinya. So far dah 3 bulan pakai tablet ni, tak de pulak sebarang masalah. Harga pun tak mahal dan mudah dibawa ke mana-mana. 

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1
 Android 4.4.4

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1
Windows 8.1

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1
Tablet ni boleh guna simkad, wifi dan memory card. Boleh juga guna mouse mcm gambar kat atas

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1
Aksesori tambahan boleh guna bluetooth keyboard yang boleh jadi penutup skrin juga. Dah macam netbook kan, tapi versi ringan la 

Review Tablet Dual Boot - Android 4.4 Dan Windows 8.1
Terpulang sama ada nak guna casing atau tak, tablet masih boleh stand pada bluetooth keyboard


Ha, nak tau model tablet ni? boleh baca specification untuk tablet kat bawah ni. Mana tau kot-kot korang pun berkenan kan. hihi

General
Brand
Teclast
Model
X98 Air II (Win8.1+Android 4.4)
Release Time
November,2014
Color
Front White rear Grey
Dimension
240*169*7.4mm
Net Weight
498g
Configuration
Operation System
Windows 8.1+Android 4.4
CPU
Intel Bay Trail-T Atom Z3736F quad core CPU 2.16GHz
GPU
7G HD Graphics Gen 7
RAM
2GB
ROM
32GB
Expansion
TF Up to 64GB
Display
Screen
9.7 inch IPS Retina
Resolution
2048*1536
Ratio
4:3
Communication
Wi-Fi
802.11b/g/n
Bluetooth
4.0
GPS
yes
Camera
Type
Front & Back Camera
Pixels
Front 2.0MP Back 5.0MP
I/O Port
TF Card slot
Support
USB Port
Micro USB
HDMI
Support
Earphone Jack
3.5mm
Function
G-Sensor
G-sensor
OTG
Support
FM
N/A
Language
Multi-language
E-book
Support
Game
Support
Power
Battery
8500 mAh Lithium polymer battery
Detachable
No
Time of endurance
depend on use environment
Support Format
Video
MEPG1/2/4, MVC, AVS, MJPEG
Audio
MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, ALAC, APE, AAC, AC-3, DTS
Text
TXT
Picture
JPG, BMP, GIF
E-Book
Support
What’s in the box
1*Tablet PC
1*OTG Cable
1*Charger
1*USB cable
1*User manual
SKU
TB-TCX98DS2-32GB-GY


You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Wah mcm menarik jer.Boleh servey2 utk 2nd lptop ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dan sesuai kalau sesiapa yg suka tablet

      Delete
  2. Replies
    1. beli kat http://www.aliexpress.com/

      Delete
  3. hai nak tnya sy ada beli second hand..pastu android dia corrupted...sy nk install semula x pandai...mcm mn ya...ada x sape 2 pakar dlm bidang nie...hihi

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe