Follower Google+ Cecah 5000

9.7.15


Follower Google+ Cecah 5000


Follower Google+ Cecah 5000 | Alhamdulillah follower Google+ dah mencecah 5000 orang. Yeayyyy... tengkiu korang yang sudi follow iolsss... Walaupun tak seramai follower orang lain tapi bagi aku ini satu pencapaian jugak kan. Mungkin ada sesetengah blogger atau klien kurang memandang jumlah Follower Google+ tetapi ia tetap penting untuk seorang blogger. Ini kerana Google+ dapat membantu trafik ke blog kita. Nak cerita detail tak reti la pulak pasal SEO ni kan. Tapi apa yang aku buat, setiap kali lepas buat entri, aku akan share di beberapa group di Google+... hehe

Note : Nak naikkan follower Instagram jugakkkk... follower iolls ciput lagi ni. Sape yang belum follow jemput la ekk ke Instagram iolsss... hehe





Follower Google+ Cecah 5000

My Instagram : @dikbee



You Might Also Like

1 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe