Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

22.9.15

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra | Selama ni aku dok usha gak produk dari Ephyra ni. Dah banyak aku tengok testimoni orang lain yang berpuas hati dengan produk Ephyra terutama sabun Ephyra Skin Bar tu. So, bila dapat jemputan ke Majlis Ephyra Bloggers Day ni, terus aku setuju sebab boleh mendengar sendiri penerangan dari pengasas Ephyra iaitu Pn Amiza Amiruddin dan Zafry Idzwan Amiruddin serta dapat beramah mesra dan berkongsi pengalaman dengan duta Ephyra iaitu Memey Suhaiza dan Norman Hakim

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Seronok pergi ke Majlis Ephyra Bloggers Day ni sebab dapat face to face dengan Memey Suhaiza dan Norman Hakim. Tak sangka diorang ni sangat peramah dan happening tau. Bila ajak je selfie, confirm diorang akan pose dengan sportingnyer depan kamera. Tak salah la bila pihak Ephyra mengambil mereka sebagai duta. Haaaa.... korang jangan ingat mereka ni jadi DUTA semata-mata tapi mereka juga pengguna produk Ephyra tau. Tu sebab Memey Suhaiza maintain cantik, sihat dan bertenaga walaupun dah ada 2 orang anak manakala Norman Hakim pulak bertambah SADO... (*fuhhhh, bertambah kuat keinginan nak pakai produk Ephyra pasni)

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Dalam Majlis Ephyra Bloggers Day ni juga Pn Amiza turut berkongsi kisah Ephyra bersama Blogger. Sejak tiga tahun lepas lagi pihak Ocean Marketing Sdn Bhd selaku syarikat pengeluar produk Ephyra telah bekerjasama dengan blogger untuk kempen, review dan pelbagai aktiviti berkaitan penajaan dan perniagaan. Tak sangka kan. Dah tiga tahun tu. Terima kasih ekk pihak Ephyra sebab masih percayakan kami para-para blogger ni. Diharap dengan penulisan kami ni dapat berterusan memberi manfaat dan juga dapat menyampaikan maklumat kepada seluruh masyarakat di luar sana mengenai keberkesanan produk Ephyra. (*Sobbb sobbb sobbb... touching pulak bila ada orang yang menghargai peranan blogger ni)

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Produk Ephyra


Bagi yang belum mengetahui produk Ephyra, ada 4 produk di pasaran. Produk yang pertama iaitu minuman tambahan Ephyra telah mula di pasaran pada tahun 2012. Produk ni la yang meletop-letop dan menjadi buah mulut orang ramai. Kemudian, pada tahun ni 2015, pihak Oceanlife Marketing Sdn Bhd melancarkan lagi 3 produk iaitu Ephyra Skin Bar, Inteemor dan M2Flex.


Minuman Tambahan Ephyra

Produk minumana tambahan Ephyra merupakan produk terawal dari Oceanlife Marketing. Produk ini menggabungkan kologen ikan laut dalam bersama ramuan bahan semulajadi seperti Acai Berry, Acacia Gum, Salmon Ovary Peptide, Asthaxanthin, Tomato Powder, Acerolla Cherry, Marigold Flower Extract dan Superberry. Perghhh... Semua bahan ni dapat membantu kecantikan kulit tau. Selain tu, produk ni juga selamat dan halal, sesuai juga untuk ibu mengandung dan menyusukan anak.

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar diformulasikan 100% dari bahan semulajadi untuk kegunaan muka dan badan. Jadi kalau ada yang bermasalah jerawat atau jeragat di muka dan badan, boleh guna produk ni. Kulit pun akan jadi lebih lembut dan anjal.

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Inteemor

Inteemor pula minuman jus premium untuk wanita. Produk ni untuk kesihatan dan keintiman wanita. Ia diperkaya dengan pelbagai jenis herba untuk membantu kecantikan, kesuburan dan kesihatan wanita. Patutla Memey Suhaiza cantik, sihat dan bertenaga. Rupanya dia mengamalkan minum inteemor ni. 

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


M2Flex

Ha, bagi lelaki pula kalau korang nak sado macam Norman Hakim, boleh amalkan minum M2Flex ni. Minuman kesihatan tambahan ni dirumus khas untuk lelaki dan dapat membina otot, membuang lemak, dan meningkatkan komposisi badan ke bentuk idaman korang.

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Testimoni Pengguna


Rupa-rupanya Majlis Ephyra Bloggers Day ni ada surprise iaitu penyampaian hadiah kepada pemenang contest Ephyra baru-baru ni. Pemenang Iphone 6 ni berjaya mengatasi masalah kulit yang dialaminya menggunakan Ephyra Skin Bar. Nak tau sape? Haa... Nama dia Nur Syafiqah. Tahniah!! Rezeki kawen katanya... bertuah badan. Nur Syafiqah juga berkongsi pengalaman mengenai masalah kulitnya dan bagaimana dia bertemu Ephyra. Ok, testimoni dah depan mata, menguatkan lagi semangat nak guna Ephyra... cewahhhhh.... caiyokk caiyokk...

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra

Keseluruhannya aku nak habaq, memang happening sepanjang Majlis Ephyra Bloggers Day ni. Blogger-blogger yang hadir pun semua havoc-havoc belaka. Kalau nak tengok gelagat kami semua, korang boleh terjah ke Instagram @ephyra2u sebab ada live update sepanjang majlis kat situ. Alang-alang dah terjah, jngan lupa follow sekali. Mana tau ada rezeki menang Iphone 6 lagi kan. Haaaa... stay tune. Selain tu, korang juga boleh dapat maklumat dan info-info terkini mengenai produk Ephyra dekat link bawah ni. Adiosss....

Bloggers Day Dan Beramah Mesra Bersama Duta Ephyra


Instagram : @ephyra2u




You Might Also Like

3 ♥ Surat Cinta ♥

  1. bangga kan anak tempatan mampu produce such kind of product ^^

    ReplyDelete
  2. Wah seronoknya. Dah lama usha-2 Ephyra since awal pengeluaran dia and time memula Kak Memey jd Duta. Tapi as student, terpaksa hold dulu nak beli makanan mahal-2 gini. tapi even mahal sangat berpatutan :D

    Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

    Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya. Dah lama usha-2 Ephyra since awal pengeluaran dia and time memula Kak Memey jd Duta. Tapi as student, terpaksa hold dulu nak beli makanan mahal-2 gini. tapi even mahal sangat berpatutan :D

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe