3 Tempat Makan Menarik Di The Federal Kuala Lumpur

17.11.15

3 Tempat Makan Menarik Di Hotel The Federal Kuala Lumpur | Rasa bertuah dapat pergi ke hotel The Federal Kuala Lumpur baru-baru ni. Mana taknya, dah la dapat makan banyak makanan kat Kontiki Restoran, dapat pulak lepak-lepak kat The Verandah dan paling best dapat naik ke tingkat atas untuk menikmati view satu KL tau. Menarik dan romantik sangat. Bestnyer kalau dapat pegi dengan orang yang tersayang, sambil candle light dinner tengok view malam Kuala Lumpur... perghhhh... Ok, berangan jap.. hahaha.

Ok, kat bawah ni aku bagi detail sket pasal tiga tempat makan menarik yang aku sebut kat atas. Mana la tau korang tersesat dalam KL, singgah la Hotel The Federal Kuala Lumpur ni... hehe

Kontiki Restaurant


Tiga Tempat Makan Menarik Di The Federal Kuala Lumpur


Kontiki Restaurant

Lokasi :
Mezzanine Level

Tiki Buffet Lunch :
Isnin hingga Jumaat (kecuali public holiday)
12.00pm hingga 2.30pm
RM98 dewasa
RM58 kanak-kanak/warga tua

Tiki Weekend Hi-Tea :
Sabtu dan Ahad
12.30pm hingga 4.00pm
RM78 dewasa
RM48 kanak-kanak/warga tua

Tiki BBQ Buffet Dinner (now with steamboat) :
Jumaat dan Sabtu
6.30pm hingga 10.00pm
RM128 dewasa
RM78 kanak-kanak/warga tua
Link : TIKI BBQ Buffet Dinner With Steamboat

The Verandah


Tiga Tempat Makan Menarik Di The Federal Kuala Lumpur


The Verandah

Lokasi :
Aras 1

Waktu Operasi :
7.00am hingga 12.00am

Merdeka Executive Breakfast : 7.00am - 10.00am
Afternoon Tea : 3.00pm - 6pm
Evening Cocktails : 6.00pm - 8.00pm

Bintang Revolving Restaurant


Tiga Tempat Makan Menarik Di The Federal Kuala Lumpur


Bintang Revolving Restaurant

Lokasi
Aras 18

Waktu Operasi :
5.00pm hingga 12.00am




You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe