PROMOSI AIS KRIM MILO RM 1 DI 7-ELEVEN

1.2.16

PROMOSI AIS KRIM MILO RM 1 DI 7-ELEVEN | Arini aku berjaya makan aiskrim Milo Frozen Confection yang sedap dan murah ni sempena promosi RM1 sahaja di 7-Eleven. Aritu pegi tak dapat beli sebab dah habis. Nasib baik hari ni ada. Lagipun hari ni last day offer RM 1 tu. 

PROMOSI AIS KRIM MILO RM 1 DI 7-ELEVEN
Promosi Ais Krim MILO RM 1 Di 7-ELEVEN

Haaaaa, ni semua gara-gara mak buyung kat office ni yang mengidam nak makan ais krim ni. So, aku tumpang la sekaki beli. Ingat biasa-biasa aje rasa aiskrim ni. Rupanya sedap weiii... dah la sedap, murah pulak tu. Tapi jangan la pulak korang imagine sedap macam aiskrim mahal-mahal tu ekk, tapi kira berbaloi la dengan harga dia. Huhu menyesal beli satu je. Cuma satu je la kelemahan ais krim ni sebab dia cepat cair. Jadi kalau beli kena terus makan or cepat-cepat bawak balik masuk peti ais.

PROMOSI AIS KRIM MILO RM 1 DI 7-ELEVEN
Milo Frozen Confection

Get the latest MILO Frozen Confection ice-cream at RM1 Only!
Only at 7-Eleven.
*Usual price RM1.50.
Promotion period :19th Jan till 1st Feb 2016!


Bagi yang nak rasa aiskrim Milo Frozen Confection ni, cepat-cepat ke 7-Eleven ye sebab hari ni last day. Lepas ni harga dia dah naik jadi RM1.50. *Abis keja nanti nak pi borong lagi la... hehe. 


You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

  1. SAYA BELI COKLAT CLOUD 9 SINGGIT KAT 7E HARI NI..HEW...HEW

    ReplyDelete
    Replies
    1. x nampak plak coklat cloud 9... aiskrim ni pun sbb dak opis ni beli, tu yg join beli skali..hihihi

      Delete
  2. sedap pula nampak...teringin nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah... sedap la tp takde la sesedap aiskrim mahal. tapi skang harga rm1.50 dah

      Delete
  3. Replies
    1. haah... tp selalu cepat habis .. hihi

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe