DYNAMAX18 BERKESAN UNTUK KURUS

22.4.16

DYNAMAX 18 BERKESAN UNTUK KURUS | Sabtu lepas berlangsungnya satu majlis yang ditunggu-tunggu oleh para blogger Malaysia iaitu Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2016). So, aku pun tak lepaskan peluang untuk ke majlis ni. Seronok rasanya dapat berjumpa rakan-rakan blogger. Ada yang tak jumpa berbulan-bulan bahkan ada yang bertahun tak jumpa.

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
bergambar dengan rakan blogger masa SBB2016

Sebenarnya aku bukan nak cerita pasal majlis tu tapi nak cerita pasal reaksi rakan-rakan blogger tentang perubahan diri aku. Jujur aku katakan dulu (dua-tiga tahun lepas) aku ni boleh dikategorikan agak kurus la (berat lebih kurang +/- 60kg) tapi sejak tahun 2015, berat aku naik mendadak uols.. mungkin sebab banyak makan kot. Lebih kurang 10+ kg naik. Huwaaa... bam bam sangat. Jadi ada dua feedback yang aku dapat masa SBB2016 aritu :

1. Rakan blogger yang dah bertahun tak jumpa - menegur aku dah gemuk
2. Rakan blogger yang sebulan dua lebih tak jumpa - menegur aku dah nampak kurus sikit.

Kenapa ada dua feedback?? iye sebab aku sekarang dalam proses untuk menurunkan berat badan. Nak tau kenapa? sebab azam aku nak pakai kebaya untuk raya nanti... *haha, kemain kan azam aku* Jadi, bila ada yang menegur aku dah nampak kurus sikit berbanding dua-tiga bulan lepas, maknanya proses diet aku menjadi...*haaa, happynyerrr* Nak tahu apa rahsianya?? ok, meh nak share ngan korang.

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Dynamax18

Sejak awal tahun 2016, hari-hari duk mengeluh nak diet tapi tak tercapai. Mak kat kampung pun dah bising sebab baju-baju lama semua dah tak muat. Jadi tempahan baju untuk raya pun terpaksa hold sebab mak suruh kurus dulu. So, bila aku diperkenalkan dengan produk Dynamax18, hati memberontak nak cuba.

Kini setelah sebulan menggunakan produk Dynamax18, berat aku dah turun 5kg. Iye, walaupun hanya 5kg tapi hati aku tetap girang sebab ini satu pencapaian terbaik untuk aku yang memang bukan kaki bersenam ni. Rasanya kalau jenis yang bersenam, senang-senang je kot turun 10kg. Disebabkan perubahan ni, kawan-kawan satu office pun teruja dengan keberkesanan produk Dynamax18 dan diorang pun order jugak tau... memang terbaek la produk ni.

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Sebelum penggunaan Dynamax18

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Selepas sebulan penggunaan Dynamax18

Produk Fat Burner Dynamax18


Dok cerita-cerita, apa produk Dynamax 18 tu ?? mesti korang tertanya-tanya kan. Sebenarnya Dynamax18 ni produk fat burner dimana ia adalah supplement pembakar lemak yang diformulasikan khas 100% dari bahan semulajadi untuk membantu membakar lemak, dengan cara mengurangkan berat badan dan meningkatkan tenaga serta metabolisma badan. Lepas minum aje Dynamax18 ni, memang merecik-recik peluh keluar. Fuhhhh....

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Set Dynamax18

Lagi satu kalau korang nak tau, rasa produk dynamax18 ni memang sedap. Macam rasa air ribena yang dalam iklan tu "kelasss kaw jahhh...". Ha, tambah pulak guna air sejuk, lagi bertambah-tambah sedap la. Jadinya memang sentiasa rasa nak minum la. No fobia-fobia tau. Jom tengok info pasal produk Dynamax18 ni.

Info Dynamax18


DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Kandungan Dynamax18

Kandungan / bahan-bahan produk Dynamax18 :
Maltodextrin, Sipernat, Sucralose, L-Carnitine, Citric Acid, Dextrose, Caffine, Vitamin C, Arabic Gum, Acaiberry, Cinnamon, Rock Salt, Dates, Green tea dan Blueberry Flavour.

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Cara penyediaan Dynamax18

Cara penyediaan :
Campurkan satu (1) sudu ke dalam 100-150ml air sejuk dan goncang menggunakan shaker sehingga larut.

DYNAMAX18 Berkesan Untuk Kurus
Cara minum Dynamax18

Cara minum :
Ambil satu (1) sudu sebelum sarapan dan satu (1) sudu sebelum bersenam atau waktu petang. Maksimum 4 sudu sehari.

Kesan Penggunaan Dynamax18


Antara kesan-kesan selepas penggunaan Dynamax18 :

✔ Tidak perlu berlapar
✔ Metabolisma cepat naik
✔ Cepat mencairkan lemak
✔ Dijamin berat badan menurun
✔ Pantas melangsingkan badan
✔ Lemak mulamembakar
✔ Perut makin mengecil
✔ Seluar makin longgar
✔ Baju makin menggelebeh
✔ Berat makin menurun
✔ Tenaga makin bertambah.
✔ Mental makin fokus
✔ Meningkatkan prestasi diri
✔ Badan menjadi segar
✔ Badan menjadi ringan

Kesimpulannya, Dynamax18 ni memang produk yang aku nampak berkesan untuk kurus dan untuk kecergasan juga. (testimoni jujur dari hati tau..hehe) Memandangkan aku suka produk ni, aku dah repeat order sebab botol pertama dah nak abis. So, kalau korang ada azam untuk kurus, boleh cuba Dynamax18 ni. Tambah-tambah lagi bagi yang mengamalkan gaya hidup sihat dan sentiasa bersenam.. Ok, nak sambung azam sempena raya nanti. Mudah-mudahan dapat pakai baju kebaya..yeahhh 'Jom kurus bersama Dynamax18'....adios

Dynamax18 Berkesan Untuk Kurus
Jom kurus dengan Dynamax18

Facebook :

Instagram :

Email :
eighteenworld18@gmail.com
admin@dynamax18.com.my

Contact :
013 - 3808 354
017 - 6048 354



You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe