PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA

7.4.16

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA | Assalamualaikum semua... alhamdulillah, aku baru saja balik dari trip percutian bersama Geng Projek Travel ke Pulau Perhentian yang sangat ohsem di Terengganu. Oppsss, entri kali ni bukan la nak cerita pasal trip tu, tapi nak share ngan korang pasal satu perfume yang geng Projek Travel kenalkan kat aku. Bagi aku perfume De'Xandra ni memang best dan lain dari yang lain.

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Perfume De'Xandra

Ok, nak dijadikan cerita, mula-mula aku dapat perfume De'Xandra ni, aku anggap dia sama je macam perfume yang lain. Tapi tak salah kan nak cuba. Lagipun botol dia kecik aje, so mudah nak bawa travel. Jangan risau, perfume De'Xandra ni lepas jika kita bawa naik kapal terbang. Lagipun Perfume De'Xandra ni memang wangi dan tahan lama lebih 8 jam. Paling penting perfume De'Xandra ni boleh dibawa solat. So, tak perlu ragu-ragu ye. Bangga weiii ada produk bumiputera yang setanding produk antarabangsa.. kipidap..

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Perfume De'Xandra wangi dan tahan lama

Kalau korang nak tau, aku ni jenis yang cepat berpeluh. Jadi bila buat aktiviti lasak, mudah la berpeluh dan akan ada masalah bau badan. Nasib baik aku bawak perfume De'Xandra ni ke trip Perhentian tu. Sebab kat sana kami buat aktiviti snorkeling dan panjat bukit untuk ke Kincir Angin. Tak join, rugi la pulak rasanya kan. So, sebelum keluar dari chalet, aku sembur dulu dua tiga das perfume De'Xandra. Oh ye, perfume De'xandra yang aku guna ni diinspirasi dari : BOND NO 9 The Scent Of Peace.. Ha, baru rasa confident nak pi buat outdoor...

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Perfume De'Xandra sesuai untuk travel

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Perfume De'Xandra sesuai untuk aktiviti lasak

Sebenarnya perfume De'Xandra ni ada banyak pilihan wangian rupanya. Aku ingat sejenis je untuk wanita. Siap ada wangian untuk lelaki jugak. Patut la Nabil Rajalawak dan isterinya berkenan dan jadi duta produk ni. Makin meletops la Perfume De'Xandra ni kan. Haha, nampak nau sebelum ni tak amik tau. Ye la, lalu kat timeline je, tak tengok pun... hehe. Meh sini aku share senarai wangian untuk wanita dan lelaki yang aku dapat ni. Mana tau kot-kot korang nak beli gak.

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Senarai perfume De'Xandra untuk wanita

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Senarai perfume De'Xandra untuk wanita

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Senarai perfume De'Xandra untuk lelaki

Huiii... pendek kata memang berbaloi-baloi la kalau guna perfume De'Xandra ni. Dah la wangi, tahan lama, boleh bawa solat, harga pun murah. Iye wei, untuk sebotol 35ml harga cuma RM65 je. Siap pakej pujian sepanjang hari sebab sentiasa wangi. Sape tak suka kan.. hahaha... ok, habis stok ni mesti beli lagi. Mana nak beli?? sila rujuk bawah ni

PERFUME DE'XANDRA WANGI DAN TAHAN LAMA
Perfume De'Xandra berbaloi-baloi dan murah

How to buy/contact:

Phone No: 0132644310 (LIA)




You Might Also Like

11 ♥ Surat Cinta ♥

  1. biasa tengok orang pakai dexandra for her je, banyak variety lain rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, banyak pilihan wangian. sy pun baru tau..hehe

      Delete
    2. Hai cari dexandra? meh ws 019-3359720 :')

      Delete
  2. Nice post sist, i want to ask. While at the pool, whether you wear hijab and perfume?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, i wear hijab and perfume i use before swimming

      Delete
  3. Fav perfume ever. Wanngi, tahan lama dan comel !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Sy guna pagi, sampai petang still ada bau wangi

      Delete
  4. bestnya kalau dapat sembat satu...harga tu yang buat pening sikit tu

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hai asmah. Meh pm saya. Saya jual dexandra. 019-3359720

      Delete
  6. ok. esok nak try beli satu. klu EDP mmg terbaik la

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe