SET SPECIAL STEAMBOAT DARI AK NOODLES HOUSE

12.1.17

SPECIAL STEAMBOAT (TAKEAWAY) DARI AK NOODLES HOUSE | Assalamualaikum semua.. Bila berkumpul bersama family selalu tak tahu nak masak apa kan.. ha, apa kata kita cuba set Special Steamboat dari AK Noodles House ni. Baru-baru ni aku dah cuba set ni di cawangan AK Noodles Express di Tropicana City Mall. Sebabkan ni sessi food review bersama Blogger, so kami makan kat sana la. Tapi sebenarnya set ni adalah berkonsepkan Takeaway ataupun dibawa pulang.

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House

The Best Fishball In Town

Kalau nak tau, aku ni memang penggemar makanan yang berasaskan steamboat ni. Tambah lagi time-time rasa nak demam, best nya dapat hirup sup steamboat yang manis tu. tambah pulak dengan bebola yang sedap.. perghhhh dapnyerrr... So, bila dapat rasa Special steamboat dari AK Noodles House ni memang memenuhi selera aku. Fishball dia memang best dan sedap. Patut la fishball kat sini dapat gelaran The Best Fishball In Town

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Set Special Steamboat

AK Noodles House

Mungkin ramai tak familiar dengan AK Noodles House terutama untuk kita di kalangan melayu ni. AK Noodles telah ditubuhkan oleh Restoran Ah Koong yang telah menawarkan bebola ikan buatan sendiri keluarannya sejak 1987. Produk bebola ikan keluaran AK Noodles diproses setiap hari dengan menggunakan ikan parang dan ikan tongkol segar di bawah piawaian kebersihan yang ketat. Produk ikan ni akan dihantar kepada setiap cawangan dalam masa yang singkat supaya dapat menawarkan produk yang segar kepada pelanggan. Setakat ni AK Noodles mempunyai 6 cawangan iaitu di :

  • Johor Bahru City Square
  • 1 Utama Shopping Centre, Petaling Jaya
  • Tropicana City Mall, Petaling Jaya
  • Main Place, USJ 21
  • Evolve Concept Mall, Ara Damansara
  • DC Damansara City Mall, Kuala Lumpur

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Menu special di AK Noodles House

Set Special Steamboat Untuk Bawa Pulang (Takeaway)

Kalau ikut menu, ada banyak sebenarnya yang boleh kita order di AK Noodles House ni. Tapi fokus kita hari ni untuk Set Special Steamboat yang ditawarkan untuk dibawa pulang (Takeaway). Ada 2 pilihan set iaitu untuk 5 orang berharga RM149.90 (plus GST RM158.90) ataupun set untuk 8 orang berharga RM239.90 (plus GST RM254.30). Jom tengok apa yang ada dalam set Set Special Steamboat ni (gambar bawah ni antara bahan yang diambil gambar, selebihnya tengok kat flyer bawah ni) :

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Harga Set Special Steamboat
  
Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Fish Ball & Five Spice

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Prawn

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Yong Tau Fu

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Mackerel Fish

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Vege Roll & Fish Dumpling

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Vege Ball

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Egg

Set Special Steamboat Takeaway Dari AK Noodles House
Vit's Mee

Seronok sebenarnya bila ramai-ramai berkumpul dan makan steamboat macam ni. Time ni la memasing nak tunjuk skill memasak kan. Ni baru bersama kengkawan blogger, kalau dengan family lagi meriahkan. Bersilang tangan memasing nak masak.. haha, tak caya tengok video kat bawah ni... papepun Thank you so much kat AK Noodles House dan Skyboard sebab jemput kami merasai keenakan Set Special Steamboat (takeaway) di AK Noodles Express, Tropicana City Mall ni. So, kalau korang nak rujuk info pasal AK Noodles House, boleh klik link kat bawah ni :

Set Special Steamboat (Takeaway) Dari AK Noodles House


Facebook Page :

Website :




You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com

    Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar untuk perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com, There could be many reasons why you need access to some extra cash – from unexpected car or home repairs to paying for your wedding or a special holiday. But whatever you need it for, when you borrow between $5,000 USD to 100.000 USD above.

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe