PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI DI RED CARPET AVENUE ENCORP STRAND MALL

4.2.17

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI DI RED CARPET AVENUE ENCORP STRAND MALL | Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah, kita dah melangkah masuk ke bulan 2 untuk tahun 2017 ni. So, macam mana azam dan planning untuk tahun ni? still in progress ke? Ha, terutama yang tengah merancang untuk menamatkan zaman bujang pada tahun ni. Mesti korang tengah sibuk membuat persiapan kan. Tapi pada yang still buntu dan belum mendapat pakej dan lokasi untuk perkahwinan, ha meh aku suggestkan korang satu pakej yang vouge da vasss iaitu Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall, Kota Damansara. Curlasss tu chuolss...

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall
Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Baru-baru ni aku sendiri dah pergi tengok setting yang dibuat oleh pihak Felda D'saji Sdn Bhd kat Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall, Kota Damansara. Memang ohsem la kalau buat majlis kat sini. Lagipun yang bestnya kalau ambil pakej dari Felda D'saji Sdn Bhd ni, tak payah nak pening-pening sebab semua servis dah termasuk dalam pakej. Hah, kan senang. Lagipun kan Felda D'saji ni dah memang terkenal bab-bab menguruskan majlis perkahwinan ni. Makanan pun sedap. Jadinya memang berbaloi-baloi la kan kalau amik pakej depa ni. So, sape-sape yang berminat tu, meh nak share pakej yang ditawarkan :

Harga Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

PAKEJ
MINIMA PAX
HARGA (PERHEAD)
DEWAN
BUFFET SIANG  1,000  RM25  RED CARPET AVENUE
(WEST WING)
RED CARPET AVENUE
(EAST WING)
PREMIUM  1,000  RM30   RED CARPET AVENUE
(WEST WING)
RED CARPET AVENUE
(EAST WING)
DOME  500  RM45   RED CARPET AVENUE
(WEST WING)
RED CARPET AVENUE
(EAST WING)
DOME PREMIUM  500  RM50   RED CARPET AVENUE
(WEST WING)
RED CARPET AVENUE
(EAST WING)
*harga tertakluk kepada sebarang perubahan

Tawaran Pakej ini merangkumi :

💦 Jenis Hidangan : 
✔ Makanan dan minumam dihidangkan secara buffet @ dome

💦 Tambahan Menu Hidangan Pengantin :
✔ Tambahan 3 hidangan di meja hi-table (meja pengantin) yang akan ditentukan oleh Chef D'saji

💦 Meja Hi-Table Dan Hiasan :
✔ Meja utama disediakan untuk tetamu VVIP dengan bilangan Maksima 10pax
✔ Hiasan bunga segar turut disediakan

💦 Meja Khas
✔ Penyediaan 4 set meja berhidang heated dome untuk tetamu VIP lengkap dengan riben kerusi, alas meja bulat & overlay serta set crockeries dan cutleries jamuan secukupnya 

💦 Tiga (3) Tingkat Kek Perkahwinan
✔ Tiga (3) tingkat dummy cake perkahwinan disediakan untuk upacara memotong kek perkahwinan bagi menyempurnakan majlis

💦 Sesi "Food Discussion"
✔ Bagi mendapatkan kepercayaan dan kepuasan dari setiap pelanggan, satu sesi "Food Discussion" untuk 10 pax akan dijalankan. 

💦 Tempat Letak Kereta 
✔ Tempat letak kereta disediakan secara percuma untuk 10 kereta
✔ Parking berbumbung disediakan di Encorp Strand Mall

💦 Pramusaji
✔ Setiap majlis akan diuruskan oleh pramusaji D'saji yang lengkap beruniform

💦 Kerusi, Meja Tetamu Dan Kaunter Buffet
✔ Penyediaan Kerusi Chiavari, Meja Tetamu dan Kaunter Buffet beserta alas meja secukupnya dengan hiasan secara Dekorasi Asas dan Karpet Merah

💦 Standard PA System
✔ "Public Address" (Sistem P.A) dan rostrum untuk kegunaan juruacara majlis perkahwinan bersama lagu-lagu pengantin baru dimainkan melalui CD

💦 Bilik Persalinan, Surau Dan Tandas 
✔ Sebuah bilik persalinan untuk persediaan pengantin serta kemudahan surau dan bilik air yang selesa dan bersih turut disediakan

💦 Pelamin Asas (BusainnaHouse)
✔ Penyediaan pelamin asas oleh kontraktor yang telah dilantik oleh Felda D'saji Sdn Bhd
(Puan Noorhidayah Noordin 012-9246227)

💦 Busana & Andaman (Untuk Pakej Premium sahaja)
✔ Sepasang Baju Pengantin (lelaki/Perempuan)
✔ Make Up 1x
✔ Aksesori Pengantin

💦 Fotografi (Untuk Pakej Premium sahaja)
✔ Senior Photographer 1x
✔ Story Album min 20 m/s
✔ CD Unlimited shoot
✔ Outdoor session

Gambar Suasana Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall, Kota Damansara

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall

Makluman :

 Bayaran tambahan untuk setiap tambahan unit Heated Dome sebanyak RM150 per unit maksima penggunaan dome ialah sebanyak 8 unit sahaja

 Harga pakej yang tertera tidak termasuk 6% (GST ID : 000183664640)

 Sebarang urusan berkenaan PA System hendaklah berurusan terus dengan Encik Zuraimi 019-3055745

 Sebarang urusan berkenaan pelamin hendaklah berurusan terus dengan Puan Hidayah Busainna House 012-9246227

 Jamuan Makan tengahari : 11.30 pagi hingga 3.30 petang
 Jamuan Makan Malam : 7.30 malam - 10.30 malam

Ha, ni la pakej yang ditawarkan oleh pihak Felda D'saji Sdn Bhd. Tapi macam biasa la ada syarat-syarat yang perlu dipersetujui termasuk harga dan terma bayaran. Semua ni korang boleh rujuk dengan pihak pengurusan atau wakil dari Felda D'saji. Nanti kat bawah aku letak nama yang boleh dihubungi. Tapi sebelum tu aku nak share lauk pauk atau menu yang boleh dipilih untuk majlis nanti.

Pilihan Menu :

Pakej Perkahwinan Felda D'Saji Di Red Carpet Avenue Encorp Strand Mall



Bila tengok semua pakej yang ditawarkan ni, rasa nak kahwin jugak tapi malangnya belum ada calon lagi la.. sob sob.. tapi kalau dah ada calon nanti nak suh amik pakej dari Felda D'saji lah. Boleh tak awak? Ha, nanti awak contact je person incharge ni ye awak.. Sayang awak tau... muahh 💋💋


Lokasi :

Encorp Strand Mall
Jalan PJU 5/22
Encorp Strand Pusat Perdagangan Kota Damansara
Kota Damansara, PJU 5,
47810 Petaling Jaya Selangor

 Sebarang pertanyaan, sebutharga dan tempahan, sila hubungi : 

Nurul Adnie Binti Zulkifli Kamal
019-242 4775

Norzaidi Bin Abu Bakar
019-297 4800

Jabatan Jualan Felda D'saji
03-2698 8302



You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog nie. :)

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Wahhh!!! Hebat sungguh, pastu first time ni baru tahu ada jugak D'Saji kat Damansara? Sebab before ni tahu yang kat Jalan Semarak tu je. Hihi. Tapi, kena pegi 'hunt for the groom' dulu, pastu baru boleh sibuk sibuk nak cari venue! Kan? Thanks for the tip! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ada.. InshaAllah, ada jodoh jumpa la mr right tu nanti.. hehe

      Delete
  3. okay not bad pakej dia. kalau la ada calon tuk kawin sekarang ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom.. ehh.. nak cari calon gak ni.. hehe

      Delete
  4. cepat2lah cari pasangan..nanti boleh buat majlis di felda d'saji. mesti grand kan? apa2 pun abe kie folo sini ye.. no 528. tq.

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe