SIHAT DAN CANTIK DENGAN GGM DAN JUS D'RIA

12.3.17

SIHAT DAN CANTIK DENGAN GGM DAN JUS D'RIA | Assalamualaikum semua.. Sihat ke hari ni? Harap-harap semua pembaca dikbee.com sihat sejahtera la hendaknya ye. Maklum la sekarang ni macam-macam jenis penyakit muncul. Ada yang berpunca dari makanan dan ada yang berpunca dari cuaca yang tak menentu. So, memang kena jaga kesihatan lebih dari biasa. Jadi amatlah perlu untuk kita mengambil makanan tambahan (supplement) demi menjaga kesihatan kan. Ha, bila dah sihat mesti fikir nak cantik juga kan... hehe

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria

Sebagai seorang wanita yang hampir mencecah 40 tahun (erkk.. tua dah rupanya aku ni), aku memang perlu menitik beratkan dan menjaga mengenai kesihatan dan kecantikan. Tapi zaman sekarang ni ada macam-macam jenis produk makanan tambahan di pasaran. Ada yang untuk kesihatan dan ada juga untuk kecantikan. Iye la, sape yang tak nak cantik tapi dalam masa yang sama nak sihat juga. Cuba bayangkan kalau kita beli makanan tambahan untuk kecantikan jenama lain dan untuk kesihatan pula jenama lain. Uisshhh... risau juga nak campur-campur kan. Takut tak berkesan pulak nanti ataupun ada side effect. Jadi, apakah solusi bagi orang yang nak menjaga kesihatan dan dalam masa yang sama nak jaga kecantikan juga?? Haaa, meh sini hakak nak suggest produk dari MEDIHERBA SOLUTIONS iaitu GGM dan JUS D’RIA yang boleh menjadikan kita sihat dan cantik.

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Produk GGM (Gula Gula Magic) Dan Jus D'ria

Cerita dia, baru-baru ni hakak berkesempatan untuk mendengar Product Sharing mengenai kedua-dua produk keluaran MEDIHERBA SOLUTIONS ni iaitu produk  GGM dan JUS D’RIA. Menurut Pengarah Urusan MEDIHERBA SOLUTIONS, Puan Rohasniza Rosli, kedua-dua produk ini mempunyai sambutan yang sangat memberangsangkan. Justeru, pihak MEDIHERBA SOLUTIONS telah meluaskan pasarannya ke Media TV dan Radio bermula March 2017. Dengan ini, MEDIHERBA SOLUTION melangkah terus maju kehadapan bagi mengeluarkan produk-produk yang lebih berkesan dan berkualiti tinggi. 

Antara fakta mengenai produk Mediherba ialah :
😍 Produk ini telah mendapat lebih dari 2000 testimoni luar biasa
😍 Produk  GGM dan JUS D’RIA ini telah berada di pasaran selama 9 bulan 
😍 Produk pertama di Asia Tenggara menggunakan bahan seperti buah-buahan, tumbuhan-tumbahan bunga dan pokok yang di gabungkan bersama pati herba
😍 Kedua-dua produk ini mempunyai khasiat yang tersendiri untuk kesihatan dan kecantikan

Wow, hebat betul penangan produk GGM dan Jus D'Ria ni. Ni yang buat hakak tak sabar nak guna kedua-dua produk ni. Mana tau serasi dengan hakak sebab hakak memang tengah mencari-cari produk untuk kesihatan dan kecantikan. Nak tau lebih lanjut pasal produk ni meh baca kat bawah ni :

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Produk GGM (Gula Gula Magic) 

GGM (GULA-GULA MAGIC)

GGM ni sebenarnya adalah singkatan kepada Gula-Gula Magic rupanya. Siyesly hakak suka konsep GGM yang macam gula-gula ni. Jadi bagi mereka yang fobia dengan ubat (ala yang bentuk kapsul tu) takde seriau dah kan. Lagipun, korang ingat tak gula-gula susu Bento zaman dulu-dulu. Ha,lebih kurang gitu la rupa dia. 

Dari segi khasiat pula, GGM adalah makanan tambahan yang berasaskan coklat, epal dan susu kambing (premium), Habatusauda sebagai bahan utama bersama campuran makanan sunah seperti Kurma, Appricot, bluberri, green tea, Madu, buah delima sebagai perisa tambahan bagi memberi khasiat yang lebih berkesan pada pengguna. GGM juga merupakan satu-satunya produk kecantikan dan kesihatan dalam wanita (TANPA KOLAGEN), mengurangkan risiko masalah kesihatan di samping itu mampu membantu kulit lebih cerah, anjal dan bermaya sepanjang masa. Dalam erti kata “JELITA TANPA DERITA”. 

Honestly ini la pertama kali aku dengar produk kecantikan tanpa kologen. Pelik kan. Nasib la hakak pergi produk briefing aritu. Rupanya menurut Puan Rohasniza Rosli, pengambilan kologen tambahan sebenarnya ada kesan sampingan dan memudaratkan terutama bagi wanita yang mengalami sakit Cyst. Beliau sendiri mengalami masalah tersebut dan pengambilan kologen tambahan menyebabkan Cyst tu kembali. Uuuuu... risau pulak dengar. Jadi, ini menyakinkan hakak terhadap produk GGM ni.

Kandungan :
💦 Isomalt
💦 Susu kambing
💦 Madu
💦 Kurma
💦 Delima
💦 Bluberi
💦 Habatusauda
💦 Teh hijau
💦 Epal
💦 Appricot

Kebaikan dan khasiat GGM (Gula-Gula Magic) :
😍 Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
😍 Merawat kulit kusam dan bintik-bintik hitam
😍 Melawaskan pencernaan dan detox
😍 Mengempiskan perut dan membuang lemak degil
😍 Menghilangkan jerawat dengan cepat
😍 Memudarkan parut-parut luka
😍 Anti-oxida
😍 Anti-cancer dan menghalang pertumbuhan tumor
😍 Anti-stress
😍 Anti-penuaan
😍 Menyuburkan dalaman wanita dan lelaki
😍 Menyuburkan rahim
😍 Merawat dalaman badan seperti jantung dan hati
😍 Melancarkan kitaran haid
😍 Meningkatkan metabolisme badan
😍 Menyuburkan pertumbuhan rambut
😍 Menjaga kesihatan mata
😍 Mengurangkan tekanan darah
😍 Menguatkan daya ingatan
😍 Merawat penyakit asma dan diabetes
😍 Menguatkan tulang
😍 Merawat penyakit resdung
😍 Menghilangkan sengugut ketika haid

Kandungan dalam Botol :
😍 30 biji
😍 2 perisa epal dan coklat.

Sesuai untuk :
😍 Lelaki dan perempuan dari peringkat awal remaja, dewasa hingga yang telah berusia.

Cara makan :
😍 Kunyah 1 biji pagi sebelum sarapan dan 1 biji lagi sebelum tidur

Harga :
😍 RM69.00 (Semenanjung Malaysia)
😍 RM79.00 (Sabah Sarawak)

Instagram : @gulagulamagic dan @mediherbahq
👉 Facebook : GGM MARVELLES
👉 Talian MEDIHERBAHQ : +60186610104

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Produk Jus D'ria

JUS D’RIA

JUS D’RIA ni juga diberi gelaran “IBU SEGALA KHASIAT”. Kalau dah namanya gitu mesti banyak khasiat dia kan. Jus D'ria adalah makanan tambahan yang berasaskan Aloe vera, delima, halia, madu, echinachea, oregano, bawang putih, dong quai (herba cina), akar manis, acai beri, camu-camu, vitamin C, Epal stemsel, Argan stemsel dan stevia. Kandungan bahan-bahan ini dapat membantu melegakan ruang penafasan (lelah/asma),membantu mengurakan lender-lendir yang berlebihan di bahagian kerongkong, membantu mengurangkan masalah gatal-gatal di bahagian hidung, telinga dan mata (Resdung), dan juga mengurangkan masalah gatal-gatal dan merah-merah di bahagian kulit di kenali sebagai ekzema.

Ha, bagus ni sebab memang aku ada masalah gatal-gatal kulit dan memang dah lama nak cari produk gini.  Harap-harap dapatla menyelesaikan masalah kulit aku ni. Risau juga tambah-tambah kalau makan seafood. Menjadi-jadi gatalnya. Tapi nak pantang makan susah weii sebab memang favourite.. hhuhhuhu... Setakat ni dah seminggu hakak minum Jus D'ria, mana-mana gatal yang merah dah mula mengering. Hopefully boleh hilang sekali dengan parut-parutnya. Selain dari tu, produk ni sangat bagus untuk kesihatan. So, memang sesuai untuk hakak yang dah di ambang 40-an ni.. hehe

Kandungan :
💦 Delima
💦 Madu
💦 Bawang putih
💦 Oregano
💦 Halia
💦 Echinachea
💦 Dong quai (herba cina)
💦 Licorice
💦 Aloe vera
💦 Acai beri
💦 Camu-camu
💦 Vitamin C
💦 Epal stemsel,
💦 Argan stemsel
💦 Stevia

Kebaikan dan khasiat JUS D’RIA :
😍 Merawat masalah lelah / asma
😍 Merawat masalah resdung
😍 Merawat masalah penyakit ekzema
😍 Merawat masalah selsema dan batuk
😍 Menghilangkan kahak
😍 Merawat masalah gatal-gatal kulit / alergi
😍 Merendahkan paras kolestrol
😍 Menguatkan ketahanan badan
😍 Merawat masalah migraine dan sakit kepala
😍 Membaiki system pencernaan menjadi lebih baik dan lancar
😍 Membaik pulih luka dengan cepat
😍 Menjadikan kulit lebih cantik dan sihat
😍 Menghilangkan parut luka lama seperti kesan jerawat dan luka-luka kecil
😍 Mengurangkan tekanan darah
😍 Melindungi jantung
😍 Menguatkan daya ingatan
😍 Membantu menurunkan paras gula dalam darah

Kandungan dalam Botol :
😍 300ml

Sesuai untuk :
😍 Lelaki dan perempuan, kanak-kanak, remaja, dewasa
😍 Pengambilannya adalah seawal bayi berumur 6 bulan keatas dan juga peringkat umur yang lebih berusia.

Cara makan : 
😍 2 kali sehari sahaja
😍 10ml di waktu pagi dan 10ml di waktu malam.
😍 Bagi kanak-kanak memadai dengan hanya 3ml ke 5ml sahaja 2 kali sehari sahaja.

Harga :
😍 RM88.00 (Semenanjung Malaysia)
😍 RM98.00 (Sabah dan Sarawak)

Instagram : @jusderiahq dan @mediherbahq 
👉 Facebook : JUS DERIA
👉 Talian MEDIHERBAHQ : +60186610104

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Bersama Pengarah Urusan Puan Rohasniza Rosli

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Product Sharing Dari Mediaherba Solutions

Sihat Dan Cantik Dengan GGM Dan Jus D'ria
Product Sharing Dari Mediaherba Solutions

Fuhhh... panjang lebar pulak hakak share pasal produk GGM dan JUS D’RIA dari MEDIHERBA SOLUTIONS. Tapi orang kata barang baikkk kan, harus la kita kena share. Apa pun tahniah dan terima kasih kepada Puan Rohasniza Rosli dan team MEDIHERBA SOLUTIONS sebab sudi jemput dan memperkenalkan produk yang sangat menbantu untuk kecantikan dan kesihatan ni. So, kalau korang nak sihat dan cantik, amalkan pengambilan produk GGM dan JUS D’RIA dari MEDIHERBA SOLUTIONS.... adiossss




You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info SEO Reports for dikbee.com
free web site traffic and promotion

Subscribe