ME'NATE STEAK HUB : GROUP STEAK ISTIMEWA RAMADAN 2017

29.5.17

ME'NATE STEAK HUB : GROUP STEAK ISTIMEWA RAMADAN 2017 | Assalamualaikum semua... Hari ni dah masuk hari ketiga kita berpuasa. So, macam mana puasa korang? mesti bestkan especially yang balik kampung tu. Maklum la puasa pertama jatuh pada hari Sabtu kan. Cuti sekolah pulak tu. Dapat merasa berbuka puasa dengan mak ayah dan dihidangkan dengan masakan air tangan ibu. Bestnya.

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Me'nate Steak Hub

Tapi tu kisah semalam. Hari ni masing-masing dah kembali ke bandar dan bekerja. Dalam kepala ni mesti berfikir nak berbuka kat mana kan. Ha, apa kata korang ajak family atau kawan-kawan berbuka di Me'nate Steak Hub. Ala, restoran makanan barat yang pernah viral sebelum ni. Eh, bukan viral sebab benda tak baik cuma sebab salah faham nama restoran tu je. So, jangan risau. Yang penting steak kat sini terbaik dan sedap weiii...


PAKEJ ISTIMEWA RAMADAN GROUP STEAK DI ME'NATE STEAK HUB


Sape yang pernah makan kat Me'nate Steak Hub, mesti terbayang-bayang keenakan steak kat sini kan. Serius sedap, terasa-rasa lagi kat tekak kesedapannya yang cukup rasa, dagingnya yang garing kat luar tapi juicy kat dalam. Dicicah pula dengan sos black pepper dan brown sauce. Perghhhh, terliur pulak rasanya... Ni yang rasa nak pi berbuka kat Me'nate Steak Hub ni. Sempena ramadan ni diorang ada buat promosi pakej "ME'NATE ISTIMEWA GROUP STEAK RAMADAN" untuk berbuka puasa. Berikut antara pakej yang ada :


Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Group Steak Istimewa Ramadan 2017


1-2 PAX*
Beef + Chicken or Lamb + Chicken
and
Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio


3-6 PAX*
Beef + Lamb
and
Chicken or Roasted Seabass
and
Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio


7 PAX KE ATAS*
Beef + Lamb + Chicken + Roasted Seabass
and
Bukhari Briyani or Spaghetti Aglio Olio

* Percuma - Kuih Tradisional, Kurma, Buah-buahan dan Air 'Free Flow' (Unlimited Refill)

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Beef + Chicken + Lamb

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Roasted Seabass

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Bukhari Briyani

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Spaghetti Aglio Olio

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Buah-Buahan

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Kuih-Muih dan Kurma

Dari segi harga pula, walaupun hidangan dalam bentuk set tapi harga mengikut per pax. Bagi aku harganya sangat-sangat berbaloi kerana kualiti hidangan steak kat sini memang terbaik. Sape yang dah pernah makan kat sini mesti setuju dengan statement aku. Berikut adalah harga untuk Group Steak Istimewa Ramadan 2017 disemua cawangan Me'nate Steak Hub dan harga ni hanya untuk bulan Ramadan sahaja tau.

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Sedap giler steak kat Me'nate Steak Hub

HARGA PER PAX :

DEWASA - RM89.90
*untuk 12 tahun ke atas

KANAK-KANAK - RM39.90
*untuk 5 hingga 12 tahun sahaja.

Lokasi yang aku pergi ni kat Shah Alam. Tapi pada yang duduk di kawasan lain, jangan risau. Korang boleh pergi ke beberapa lagi cawangan Me'nate Steak Hub yang berhampiran dengan kawasan korang. Berikut adalah alamat dan lokasi Me'nate Steak Hub :

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Me'nate Steak Hub Cawangan Shah Alam

ALAMAT :

Me'nate Steak Hub Cawangan Setapak
C-01-03, Starpac Point
Jalan Taman Ibukota
Off Jalan Genting Klang
53300 Kuala Lumpur.

Me'nate Steak Hub Cawangan Ampang Jaya
16, Jalan Kerja Air Lama Satu
Taman Shuet Liang, Ampang
Selangor

Me'nate Steak Hub Cawangan Bandar Baru Bangi
No. 25, Jalan Medan Pusat 2D
3B Curve Business Park, Seksyen 9
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

Me'nate Steak Hub Cawangan Shah Alam
Lot F-36, Vista ALam,
Jalan Ikhisas 14/1 Off Persiaran Damai,
Seksyen 14, 40000 Shah Alam.
Selangor

Me'nate Steak Hub : Group Steak Istimewa Ramadan 2017
Puas hati makan kat Me'nate Steak Hub

Untuk maklumat lanjut mengenai hidangan pakej Group Steak Istimewa Ramadan 2017 di Me'nate Steak Hub, sila layari :

Facebook :
facebook.com/menatesteakhub

Instagram :
instagram.com/menatesteakhub

Sebarang pertanyaaan atau tempahan, sila hubungi :
019-3911 047
019-4771 047
019-2611 047


You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe