MISI KURUS DENGAN STEA PURE GREEN TEA

25.5.17

MISI KURUS DENGAN STEA PURE GREEN TEA | Assalamualaikum semua... Pejam celik pejam celik dah nak masuk pertengahan tahun 2017 dah. Rasa macam baru semalam aje masuk tahun baru dan yang penting macam mana dengan azam tahun baru? Dah tercapai ke? Kalau azam aku pula, sudah mula menampakkan hasil. Itu pun dengan bantuan satu produk yang sangat berkesan. Nak tau apa azam aku? Haaa.. harus la nak kurus uolsss... dan terima kasih atas bantuan Stea Pure Green Tea yang membantu menjayakan misi kurus aku ni.. yesssszaaa 😍😍

Misi Kurus Dengan STEA Pure Green Tea
Misi Kurus Dengan STEA Pure Green Tea

Pada mulanya aku pun dah hampir give up sebenarnya nak kurus ni. Mana tak nya, asal diet je ada je dapat invitation pi makan. Nak tolak sayang la pulak, rezeki kan. Dah la sedap-sedap belaka, free pulak tu. Sapa tak nak kan. Tapi bila makan, rasa penyesalannnnn... adesss. Nasib baik adaStea Pure Green Tea.. 😂😂

Misi Kurus Dengan STEA Pure Green Tea
STEA Pure Green Tea

Hakikat yang sebenarnya, aku ni bukan la penggemar green tea, tapi bila orang kata green tea ni bagus untuk kesihatan dan dapat membantu mengurangkan berat badan, tu yang gigih jugak nak minum tu. Kebetulan pula aku jumpa produk Stea Pure Green Tea ni. Tu yang terus cuba. Satu lagi yang bestnya tekak aku boleh terima Stea Pure Green Tea ni. Pelik tapi mungkin ni namanya keserasian. Nak suruh kurus la tu kan.. hehe.. So, setiap kali lepas makan aku akan minum Stea ni yang dibancuh dengan air panas. Rasa lega je bila lalu kat tekak. Lagi best, sehari aku hanya guna satu uncang je sebab ia boleh dibancuh berulang kali hingga tiada warna. Jimat kan. Pastu bila dah abis guna, jangan buang uncang tu sebab serbuk green tea tu boleh dibuat sebagai scrub muka tau. Tudiaaa, kurus dapat, lawa pun dapat... sape tak nak kannn... 2 in 1 gichuuu.. 😘😘

Misi Kurus Dengan STEA Pure Green Tea
Amalkan minum Stea setiap hari

Setakat ni dah 3 minggu aku amalkan minum Stea Pure Green Tea ni bermula pada 1/5/2017. Alhamdulillah dah nampak kesannya. Dari segi berat memang ada kurangtapi paling ketara dari segi inchloss la. Bayangkan hampir semua baju kurung aku dah tak boleh pakai. Tapi kini satu persatu dah boleh pakai semula. Ni yang semangat nak teruskan misi kurus dengan Stea Pure Green Tea. Lagi satu yang bestnya bila bergambar, dah kurang sikit segala lemak-lemak berlebihan tu. Kalau tidak, jenuh photographer dok amik gambar 5, 6, 7, 8 kali sebab tak puas hati... haha. Tak caya cuba tengok perbezaan gambar ni.

Gambar ni diambil pada 21/4/2017

Gambar ni diambil pada 23/5/2017

Amacam, ada perbezaan tak? gambar tu tak de edit tau.. original from kamera. Rasa seronok bila tengok hasil macam ni. Bayangkan ni baru tiga minggu consume Stea Pure Green Tea. Lepas ni harap-harap boleh pakai baju kebaya pulak. Doa-doakan la ekk. So, kalau ada antara pembaca kat sini yang mempunyai misi untuk kurus juga, aku sarankan korang amalkan minum Stea Pure Green Tea ni. InshaAllah masih sempat untuk berkebaya di pagi Syawal. Boleh riki-riki pasal produk Stea Pure Green Tea ni kat link bawah :

Website :

Instagram :



You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Wahhhh berubah banyak weiii

    ReplyDelete
  2. Wow, memang terbukti berkesan minum green tea tu. If only saya betul-betul istiqamah minum, mungkin boleh jadi macam akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, belum terlambat lagi tu

      Delete
  3. Replies
    1. dia x rasa kelat sgt kalau minum. so, x fobia..hihi

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe