RASAI PENGALAMAN SPA LIMA BINTANG PRODUK ASIANIC DI RUMAH SENDIRI

31.10.17

RASAI PENGALAMAN SPA LIMA BINTANG PRODUK ASIANIC DI RUMAH SENDIRI | Assalaualaikum semua... Hari ni nak story pasal satu produk yang sangat best dan paling penting wangi sangat iaitu produk dari Asianic. Kalau korang nak tau Asianic ni merupakan jenama produk bagi set penjagaan diri yang sesuai untuk seisi keluarga. Dalam satu set tu ada produk krim mandian, skrub badan dan losyen yang diinspirasikan daripada bauan susu beras (rice milk) dan bunga sakura (cherry Blossom).

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Produk Asianic bauan susu beras (rice milk) dan bunga sakura (cherry Blossom)

Apa yang bagusnya mengenai set penjagaan dari Asianic ni ia mengandungi campuran estrak dari Bunga Sakura dan juga Susu Beras. Ketiga-tiga produk krim mandian, skrub badan dan losyen ni diformulasikan dari estrak Bunga Sakura dan Susu Beras bersama bahan-bahan terbaik seperti daun lidah buaya dan Akar Kayu Manis bagi membantu menanggalkan lapisan kulit mati dengan lembut dan berkesan. Ianya juga akan memastikan kulit sentiasa lembut, cerah dan muda sentiasa. Aku sendiri dah dapatkan set yang Susu Beras sebab bagi aku susu beras ni memang petua orang dulu-dulu pakai untuk dapatkan kulit yang cantik.

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Krim mandian bauan susu beras (rice milk)

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Skrub badan bauan susu beras (rice milk)

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Losyen badan bauan susu beras (rice milk)

Haaa, bagi korang-korang yang selalu mengimpikan untuk mendapat pengalaman spa lima bintang dirumah sendiri, Asianic adalah pilihan terbaik. Sangat sesuai digunakan mengikut kesesuaian masa dan kualitinya setanding dengan produk antarabangsa yang terdapat dipasaran dan boleh digunakan seisi keluarga. So, tak payah nak hangkut satu family pergi spa. Kat rumah pun boleh nak fefeling merasai pengalaman spa lima bintang di rumah sendiri tanpa mengira masa. Lepas mandi pulak, bauan yang harum dari produk Asianic ni mesti buat korang rasa lebih segar dan membantu kekal yakin sepanjang hari. Tu yang best tu... Untung tau ada produk Asianic kat rumah. Korang pun patut kena ada jugak satu set di rumah masing-masing dan merasai keseronokan berspa dirumah. Bukan sahaja menjimatkan masa dan tenaga, malah duit pun jimat. Mahal kot kalau pi Spa.. Ahakksss... Lagi praktikal kalau spa kat rumah je, lebih praktikal dan ekonomikal gichuuuu...

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Krim mandian bauan bunga sakura (cherry Blossom)

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Skrub badan bauan bunga sakura (cherry Blossom)

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Losyen badan bauan bunga sakura (cherry Blossom)

Mesti ada yang tertanya-tanya, ok ke produk Asianic ni? tak rosak ke kulit? Ha, uols semua jangan risau tau. Produk Asianic ni mendapat kelulusan dari KKM dan produk ni juga adalah Halal ye. So korang tak perlu ragu-ragu dan rasai sendiri kehebatan produk Asianic ni. Siyes, first time pakai pun dah terpikat. Ni pun mak aku sendiri dah bising nak satu set. Ala, apa salahnya kan belikan untuk yang tersayang sebab harga dia pun tak mahal. Hanya RM12.90 hingga RM18.80 je setiap satu. 

Rasai Pengalaman Spa Lima Bintang Produk Asinic Di Rumah Sendiri
Tak sabar nak rasa pengalaman spa di rumah sendiri

Kat mana nak beli?? Ha, senang je nak beli produk Asianic ni sebab ia boleh didapati di hampir semua parasaraya besar seperti di Malaysia seperti Aeon Big, Aeon Wellness, Giant, Guardian, Tesco, farmasi dan kedai kedai runcit seluruh Malaysia. So, tak yah gaduh-gaduh nak cari. Kalau malas nak kluar, beli secara online pun boleh. Korang boleh beli melalui laman web antaranya AladdinStreet.com, Lazada, Zoomall, 11Street, Shopee, coopmall.my, Facebook Asianic Halal dan juga melalui sesawang www.wonderlandprimary.com. Ha.. mudah kan. Ok la, selamat merasai pengalaman spa lima bintang di rumah dengan produk Asianic.. Adiosss



You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe