SWEETROYALE STEVIA SWEETENER PENGGANTI GULA

7.11.17

SWEETROYALE STEVIA SWEETENER PENGGANTI GULA | Assalamualaikum semua.. Tabiat minum manis memang dah sebati dalam diri. Aduhai susahnya la nak buang tabiat tu. Tambahan pulak kalau makan kat luar, memang order teh ais dengan teh tarik jela.. Korang ada masalah yang sama macam aku tak? Kalau ada, sama la kita. Ni yang nak cari produk yang dapat mengatasi masalah orang-orang macam aku ni.

SweetRoyale Stevia Sweetener Pengganti Gula
SweetRoyale Stevia Sweetener Pengganti Gula

Mujur la Pharmaniaga memahami masalah macam aku ni dengan mengeluarkan SweetRoyale Stevia Sweetener iaitu satu produk yang dapat menggantikan kemanisan dalam minuman sekaligus dapat memberikan kemanisan dalam kehidupan kerana dapat minum tanpa ragu-ragu. Cewahhh.. puitis pulak ayat. Tapi sungguh la, produk ni bagus terutama untuk mereka-mereka yang mengidap penyakit kencing manis. Eh, yang tak de kencing manis pun kena start untuk bertukar ke produk ni tau. Bak kata pepatah "Mencegah lebih baik dari mengubati".. Betul tak?? 

SweetRoyale Stevia Sweetener Pengganti Gula
Dibungkus dalam paket kecil

Mungkin ada di antara korang yang belum mengetahui mengenai produk SweetRoyale Stevia Sweetener ni kan. Diperkenalkan dengan slogan "Rasa Manis Unik Sejati" sudah semestinya produk ini sangat unik dan mempunyai kelebihan untuk kesihatan. Antara ciri-ciri dan kelebihan yang ada pada SweetRoyale Stevia Sweetener adalah :

  • SweetRoyale ialah pemanis berasaskan stevia yang menggabungkan bahan-bahan terpilih untuk memberikan anda rasa yang manis seperti gula tetapi rendah kalori.
  • Setiap 2 gram SweetRoyale menawarkan rasa manis sejajar dengan 2 sudu teh gula.
  • Diformulasikan oleh pakar-pakar yang diiktiraf serta ujian makmal dengan penuh terperinci.
  • Formula yang diperbaharui menggunakan gred Stevia yang lebih tinggi bagi rasa yang unik dan kurang pahit.
  • Antara yang murah dan mampu milik dan mudah dibawa kemana-mana.
  • Diperkenalkan dalam bentuk serbuk seperti gula, bukan cecair bagi mengatasi masalah kontaminasi.
  • Disahkan halal oleh JAKIM, nombor HALAL: MS1500:2009, 1071-02/2017


TESTIMONI SWEETROYALE STEVIA SWEETENER


#Repost @sharifah_sakinah (@get_repost) ・・・ Halloooo! πŸ‘‹πŸ»❤ How's your day everybody? Hari ini Sakinah x ada kerja dkt set tapi i kerjakan lemak2 ni dkt gym! Ok tahukah anda 70% faktor utama dlm mengawal atau mendapatkan berat badan yg ideal bergantung pada corak pemakanan anda? Salah satu cara adalah dgn mengawal pengambilan gula dlm makanan dan minuman. Sakinah pilih SweetRoyale Stevia untuk menggantikan gula. Satu sachet @sweetroyalemy , bersamaan dgn 2 sudu teh gula. Produk ini disahkan halal dari JAKIM dan boleh didapati di semua @royalepharma Pharmacy & di platform e-commerce berikutπŸ‘‡πŸ» Lazada: https://goo.gl/KHQjMg 11street: https://goo.gl/EtCrrv Shopee: https://goo.gl/ey6gMZ RoyalePharma: https://goo.gl/JrJiPo Ok, Sakinah minum dulu ok! ☕ #SweetRoyale #SweetRoyaleMY #SteviaBiarBetul
A post shared by Farmasi RoyalePharma (@royalepharma) on


Setakat ni aku dah amalkan penggunaan SweetRoyale Stevia Sweetener dah. Memang betul rasa air akan jadi manis sama macam kita bubuh gula. Tak kisah sama ada bancuh air panas ataupun air sejuk sama je rasa dia. Tak de perubahan pun. Yang bestnya, dalam satu kotak ada paket-paket kecil dan mudah nak bawa ke mana-mana. Nak bawak pergi travel pun boleh. Satu sachet tu boleh guna untuk bancuh 1 mug air tau dan yang penting SweetRoyale Stevia Sweetener ni adalah Halal

SweetRoyale Stevia Sweetener Pengganti Gula
Mudah dibawa kemana-mana

So, kesimpulannya dengan adanya SweetRoyale Stevia Sweetener aku dah mampu tersenyum setiap kali order air. Tapi takde la order teh ais kan sebab teh ais dah memang ada susu. Aku akan order air teh o ais tanpa gula ataupun sirap tanpa gula. Then lepas tu just tambah SweetRoyale Stevia Sweetener je. Kalau kat rumah dengan ofis pun sama sampaikan kawan-kawan pun dah start guna SweetRoyale Stevia Sweetener.

SweetRoyale Stevia Sweetener Pengganti Gula
Boleh dibancuh dengan air panas atau air sejuk

Kat mana nak beli?? SweetRoyale Stevia Sweetener ni boleh dibeli di cawangan Farmasi RoyalePharma seluruh Malaysia. Kalau nak beli secara online pun boleh. Hanya perlu beli di laman web www.royalepharma.com ataupun laman web shopping online seperti Lazada, 11Street & Shopee. Lagi satu cara boleh juga whatsapp ke 013-4731696 (Agent SweetRoyale Stevia) dan penghantaran secara COD akan dibuat area Shah Alam atau Kuala Lumpur sahaja. Mudah kan.. Zaman sekarang ni secara online je. So, korang apa tunggu lagi, jom bertukar kepada SweetRoyale Stevia Sweetener untuk gaya hidup yang lebih sihat... adios

Harga SweetRoyale Stevia Sweetener

RM 17.00 / sekotak
(beli di outlet)
*price change is subjected to promotion or events

RM 15.90 / sekotak
(beli secara online tak termasuk kos penghantaran)






You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe