KOLEKSI BAJU RAYA 2018 PRIMAVALET CANTIK DAN EKSKLUSIF

by - 5.5.18

KOLEKSI BAJU RAYA 2018 PRIMAVALET CANTIK DAN EKSKLUSIF | Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah, tak lama lagi kita bakal menghampiri bulan yang mulia iaitu bulan Ramadhan. Rasanya lebih kurang 2 minggu je lagi kan. Jadi pasti ramai yang dah mula membuat persiapan untuk berpuasa dan ada juga yang dah cari terus baju raya. Bukan apa, nanti bulan puasa kebanyakan orang dah malas nak keluar bersesak-sesak. Tambah-tambah masa dah nak dekat raya, ramai yang last minit pergi shopping.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Disebabkan zaman sekarang ramai yang lebih suka membuat persiapan awal, maka kebanyakan pengeluar dan juga penjual baju raya dah mula menyusun pakaian di premis mereka termasuk la Primavalet yang merupakan hub fesyen terbesar di Malaysia. Sape yang tak kenal dengan jenama Primavalet ni kan. Walaupun baru je berusia setahun tapi jenama mereka sering menjadi buah mulut orang ramai setanding dengan jenama terkenal yang lain.


KOLEKSI PRIMAVALET RAYA 2018


Sebenarnya kalau korang nak tau, minggu lepas Primavalet telah pun melancarkan Koleksi Raya 2018 mereka dalam satu majlis yang gilang gemilang di Hotel Majestic Kuala Lumpur. Majlis yang bertemakan Glam Lebaran ini dihoskan oleh Faizal Ismail dan Elfira Loy. Serius grand giler event diorang. Ramai juga tetamu yang datang dan ada di antaranya termasuk la tetamu kehormat, barisan selebriti tanahair, pelanggan tetap Primavalet, ejen, personal shoppers dan ramai lagi. Rasanya cecah 1000 jugak la tetamu malam tu. Mana taknya, masing-masing excited nak tengok Koleksi baju raya 2018 yang cantik dan eksklusif dari Primavalet.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Kalau dah jumlah tetamu yang datang pun ramai, jumlah model pun kena la ramai kan.. Ha, ambik kaw seramai 126 orang model dihimpunkan untuk memperagakan koleksi istimewa untuk hari raya dari Primavalet ni. Mujur tak runtuh run away tu. haha.. Tapi puas hati wei dapat tengok model-model tu jalan sambil memperagakan Koleksi Primavalet 2018 yang sangat elegen, eksklusif, cantik dan sesuai dipakai oleh semua lapisan masyarakat.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Oh ya, mungkin ada yang tak tau bahawa Primavalet bukan sahaja menjual pakaian wanita tetapi ada juga menjual pakaian untuk lelaki dan juga kanak-kanak. Jadi antara koleksi yang diperagakan pada malam tersebut termasuk baju melayu, kurta, baju kebaya, baju kurung, baju kanak-kanak dan juga pakaian sedondon untuk family. Selain itu ada juga koleksi telekung bagi wanita yang inginkan telekung baru di bulan puasa ataupun di pagi raya.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Raya Primavalet 2018 yang diperagakan adalah himpunan terbaik dari :

👗 Ezuwan Ismail
👗 Arjuna
👗 Meylana
👗 YoumeAndHunny
👗 Nur Aishah
👗 Shasya Habib
👗 Koleksi Primavalet :
  • PV Man
  • PV Woman
  • PV Kids

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Selain dari itu ada beberapa lagi koleksi terbaik dari jenama Syus Couture, Zoud, Kukubesi dan Buranku.co akan turut berada di outlet Primavalet sempena hari raya nanti.


STARS OF PRIMAVALET


Dalam majlis ini juga, pihak Primavalet telah memperkenalkan barisan duta 2018 yang digelar sebagai Stars of Primavalet. Wow ramai juga artis yang terpilih dan semuanya yang tengah meletops sekarang sepertiZul Arifin, Alif Satar, Asad Mowtah, Zukie, Siti Nordiana, Nabila Razali, Janna Nick, Farah Nabila, Atikah Suhaimie, Asyalie dan Shaheizy Sam. Pasangan sweet Amar Baharin dan Amyra Rosli serta anak mereka Aqeef Anaqi pun ada. Alahaiiii...comel jek Aqeef Anaqi.. helok behave masa kat atas pentas.


Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Bagus strategi Primavalet ni ambil ramai duta di kalangan artis. Mana taknya, mereka yang terpilih ni mempunyai reputasi yang bagus dan mempunyai jumlah pengikut yang ramai di media sosial. Jadi, sudah tentu ramai peminat mereka yang akan turut membeli-belah di Primavalet seperti artis kesayangan mereka ini.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Dah puas tengok fesyen show dari Primavalet ni boleh la pi terjah outlet diorang pulak. Semua koleksi yang diperagakan telah berada di pasaran bermula 1 Mei 2018. Kesemua koleksi ni adalah berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua golongan tau. Walaupun eksklusif tapi range harga murah je. Nak lagi berbaloi, beli koleksi yang sedondon satu keluarga. So, tak payah nak pergi 5-6 kedai semata-mata nak completekan baju anak beranak kan. Kat Primavalet semua ada.

Koleksi Baju Raya 2018 Prima Cantik Dan Eksklusif

Datang je kat oulet mereka di Ostia Bangi, Pasri Tumboh Kota Baharu dan Wangsa Maju 118 untuk dapatkan koleksi baju raya 2018 Primavalet yang cantik dan eksklusif. Sebelum aku tutup entri ni, nak wish Selamat Ulang Tahun yang Pertama buat Primavalet. Semoga terus maju dan mengeluarkan koleksi yang lebih cantik dan eksklusif pada masa akan datang.. adios

Website :



You May Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥