Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun | Assalamualaikum semua...Raya raya raya, selamat hari raya 🎡🎢🎡..Yeahh, belum terlambat lagi kan sis nak wish selamat hari raya buat semua pembaca blog ni. Time raya dari tu memang puas la makan rendang, ketupat, lemang bagai. Now dah balik KL tekak teringin nak makan menu lain pulak. Scroll punya scroll kat telefon, tetiba ternampak kengkawan share mengenai tawaran menarik Deals sehingga 40% diskaun melalui Aplikasi Marrybrown. Wow, menarik ni.

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Apalagi, terus la sis download aplikasi Marrybrown ni. Cara nak download mudah je, sama macam aplikasi lain. Boleh download dari Google Play untuk Android dan juga App Store untuk pengguna Iphone. Kalau tak jumpa, ha klik je link kat bawah ni untuk install app ye.


Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Bila dah install aplikasi Marrybrown ni, sila lengkapkan butiran diri dulu. Kemudian bila dah siap, uols pergi je di bahagian Deals. Ha, kat situ terpampang pelbagai tawaran menarik sehingga 40% diskaun tau. Antaranya promosi untuk pembelian Potato Wedges, Onion Rings, Mushroom Soup, Chicken Nugget, Bubur Ayam, Kiddy Meals, 2x Boba Tea, Hotouch Burger Combo, Cheesy Burger + Cheesy Wedges dan Tower Burger Combo. Harga yang ditawarkan bermula dari RM2.90. Pergh, memang jimat dan berbaloi-baloi.

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Apa yang menariknya, nak redeem tawaran ni tak perlu syarat pembelian pun. Maknanya, just pilih mana-mana deals yang kita nak dan terus klik untuk redeem. Mudah kan. Ok untuk lebih jelas, ni sis kongsikan cara untuk menebus (redeem) Deals melalui Aplikasi Marrybrown :

(KAEDAH 1)
Bahagian Tawaran (Deals) pada tab Laman Utama:
1. Pada halaman utama anda, tatal melalui tawaran dan klik pada tawaran yang anda minati
2. Sebaik sahaja anda mengklik pada tawaran yang dipilih, anda akan melihat penerangan lanjut mengenai tawaran yang dipilih
3. Tekan ‘redeem’
4. Lihat tawaran yang ditebus di bawah 'My Reward'
5. Tekan tawaran yang dipilih dan kilat kod QR di cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian untuk menebus makanan anda

(KAEDAH 2)
Tab Tawaran:
1. Pergi ke ‘Deals’ dan pilih tawaran yang anda minati
2. Sebaik sahaja anda mengklik pada tawaran yang dipilih, anda akan melihat penerangan lanjut mengenai tawaran yang dipilih
3. Tekan 'redeem'
4. Lihat tawaran yang ditebus di bawah 'My Reward'
5. Tekan tawaran yang dipilih dan kilat kod QR di cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian untuk menebus makanan anda

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Selain dari tawaran Deals yang menarik di atas, ada satu lagi tawaran exclusive yang wajib korang tebus bila dah install aplikasi Marrybrown iaitu dapat Percuma Seketul Marrybrown's Crispy Chicken. Wah, dah la boleh berjimat walaupun order macam-macam menu, siap dapat Marrybrown's Crispy Chicken free lagi. Best woooo..

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Bukan tu je, ada banyak lagi kelebihan menggunakan aplikasi Marrybrown ni. Korang boleh tau info terkini di Marrybrown, tawaran hari lahir, membuat pesanan terus dari aplikasi dan juga mengumpul mata ganjaran untuk menebus pelbagai tawaran istimewa.

1 point = RM1

*note : sila rujuk di sini outlet yang boleh menggunakan aplikasi Marrybrown

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

Tadaa, ha ni la hasil tangkapan sis selepas menebus (redeem) Deals melalui aplikasi Marrybrown. Oh ya, tiada limit tebusan tau sampai 2-3 tawaran tau untuk sekali transaksi. So, yang sis tebus hari ni adalah Kiddy Meals, Tower Burger Combo, Chicken Nuggets, Bubur Ayam, Mushroom Soup dan seketul Marrybrown's Crispy Chicken. Alhamdulillah, kenyang weii..

Tawaran Menarik Aplikasi Marrybrown Deals Sehingga 40% Diskaun

So, guys moh la download aplikasi Marrybrown ni sekarang sebab masih sempat lagi nak grab promo Deals menarik diskaun sehingga 40% ni. Sis pun ingat nanti nak repeat lagi sebab sis memang suka menu-menu kat Marrybrown... adios


Post a Comment

0 Comments