Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall | Assalamualaikum semua.. Halo haloooo, siapa sini peminat kumpulan BTS?? Ahaaa, sis pasti ramai pembaca blog sis ni peminat BTS kan especially anak-anak muda zaman sekarang. Sis tengok anak buah sis pun dah terjebak dengan K-pop ni. Dulu-dulu sis minat juga artis Korea ni tapi pelakon la. Alaaa, yang pelakon Winter Sonata tuuuu.. ehhh.. Ha, entri kali ni sis nak share berkenaan Jualan Eksklusif TopzMall x TinyTAN Secara Dalam Talian Di Malaysia untuk "TinyTAN Message Chocolate Ver. 2"

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Sebelum sis teruskan entri ni meh nak bagi pengenalan sikit siapa ahli kumpulan BTS ni. BTS yang juga dikenali sebagai Bangtan Boys, ialah kumpulan vokal lelaki Korea Selatan yang ditubuhkan oleh Hybe Corporation. Nama kumpulan ini hasil singkatan dari ungkapan bahasa Korea Bangtan Sonyeondan (BTS). Ahli kumpulan BTS pula terdiri daripada :
πŸ‘‰ RM, dahulunya Rap Monster (랩 λͺ¬μŠ€ν„°) - Nama Sebenar : Kim Namjoon (김남쀀)
πŸ‘‰ Jin (진) - Nama Sebenar : Kim Seok Jin (김석진)
πŸ‘‰ Suga (μŠˆκ°€) - Nama Sebenar : Min Yoon Gi (민윀기)
πŸ‘‰ J-Hope (제이 홉) - Nama Sebenar : Jung Ho Seok (μ •ν˜Έμ„)
πŸ‘‰ Jimin - Nama Sebenar : Park Ji Min (박지민)
πŸ‘‰ V (λ·”) - Nama Sebenar : Kim Tae Hyung (κΉ€νƒœν˜•)
πŸ‘‰ Jungkook (μ •κ΅­) - Nama Sebenar : Jeon Jeong-guk (Hangul: μ „ μ •κ΅­)

Actually untuk entri kali ni sis bukan nak cerita pasal lagu baru ke atau album baru kumpulan BTS ni. Macam sis cakap kat atas tadi, sis nak kongsikan dengan korang mengenai “TinyTAN Message Chocolate Ver. 2”. Ye, coklat tapi ni bukan sebarang coklat tau. Ini adalah coklat yang istimewa di mana coklat ini dicetak dengan watak comel TinyTan.

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Haha, siapa pula TinyTan ni?? Ok, bagi yang tak tahu TinyTAN ialah sekumpulan watak yang digemari yang dicipta daripada tujuh ahli BTS. Ia direka bentuk dengan personaliti berbeza yang muncul daripada persona ahli kumpulan, dengan alam naratif mereka sendiri yang membawa watak merentasi sempadan realiti dan imaginasi melalui 'Pintu Magik'.

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Tadaaa, ha ni la TinyTAN Message Chocolate Ver. 2 kepunyaan sis. Comel tak?? Semuanya ada 4 kotak dan setiap satu mempunyai mesej yang paling manis dan paling menggembirakan di dunia. Alahai, dah la comel sweet pulak tu. Adusss, ni yang buat sis cair ni.. eh, sis cair tak pe. Jangan coklat ni yang cair sudah. Sayang weiiii... 4 kotak yang sis ada ni berbeza dan berwarna-warni mengikut tema iaitu :
1) Dynamite (putih) - Menyampaikan pesan harapan dan kenyamanan
2) Purple Holiday (ungu) - Menyampaikan pesan penyembuhan
3) Wappen (hitam) - Menyampaikan pesan empati
4) Sweet Time (merah) - Menyampaikan pesan keberanian

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Ok, peminat-peminat BTS mesti tertanya-tanya mana nak dapatkan TinyTAN Message Chocolate Ver. 2 ni kan. Ahaa, ingat tak sis pernah kongsikan mengenai platform TopzMall?? Kalau lupa, nah boleh baca kat sini πŸ‘‡

Apakah TopzMall?


  • Platform e-dagang rentas sempadan Malaysia yang ditubuhkan pada Jun 2020
  • Konsep Jenama: Hidup Sihat Bermula dengan Gaya Hidup Berkualiti
  • Pelanggan boleh menikmati membeli-belah dalam talian 24/7 dengan harga terendah
  • Mempromosikan tawaran eksklusif bulanan dan perasa serta tawaran istimewa untuk pembeli
  • Kempen jualan dua digit bulanan
  • Jalankan acara jerayawara dan kedai flash pop-up
  • Pesta pelancongan dan pakej pelancongan
  • Pelepasan gudang dalam talian dan jualan akhir tahun

Topz+ Langganan
  • Program kesetiaan langganan tahunan untuk pembeli TopzMall
  • Berikan diskaun dan tawaran istimewa yang tidak dapat diakses oleh pembeli biasa
  • Pakej eksklusif bulanan untuk ahli Topz+

TopzMall x TogaGo
  • TogaGo ialah platform tempahan pelancongan dalam talian sehenti di Malaysia
  • Menawarkan lebih daripada 1.4 juta penginapan di seluruh dunia, tempahan tiket kereta api China, pakej pelancongan dan tawaran eksklusif
  • Ahli Matta Fair, Tourism Malaysia, dan Malaysia Truly Asia
  • Sediakan tawaran pelancongan termasuk hotel dan pakej pelancongan
  • Menawarkan tawaran eksklusif pelancongan bulanan melalui kempen yang dilancarkan oleh TopzMall

TopzMall x Pemilik Jenama
  • TopzMall menyediakan peniaga dengan bayaran subsidi RM10,000 untuk siri perancangan iklan pemasaran
  • Membantu untuk membuat publisiti percuma melalui platform media sosial
  • Membantu perniagaan untuk mempromosikan jenama mereka kepada orang ramai

Sebarang pertanyaan dan kerjasama, sila hubungi pegawai BD Team kami yang bertanggungjawab:
Encik Nicholas Gan
Hubungi / WhatsApp: +60147352600
E-mel: nicholas.gan@topzmall.com

Kali ni Topzmall berbesar hati untuk menjadi penjual semula rasmi TinyTAN Message Chocolate Ver. 2.

Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Mesti korang nak tahu apa isi dalam kotak ni kan. Sekotak “TinyTAN Message Chocolate Ver. 2” disertakan dengan 8 coklat. Dalam produk ini terdapat 7 coklat yang dicetak dengan watak comel ahli kumpulan dan mesej ikhlas mereka (7 ayat rawak, jumlah 49 gaya), dan 1 coklat lain yang dicetak dengan logo TinyTAN. Masing-masing mengandungi mesej tenaga positif daripada ahli kumpulan yang secara aktif disampaikan kepada dunia. Bukan itu sahaja, setiap kotak turut disertakan dengan pelekat 7 aksara, yang sesuai untuk mengumpul dan menagih penyokong kumpulan tersebut. Nah, sis kongsikan video unboxing “TinyTAN Message Chocolate Ver. 2”



Untuk pembelian di TopzMall, terdapat 2 Pakej Eksklusif “TinyTAN Message Chocolate Ver. 2” iaitu :


1) Satu Set (4 kotak) of TinyTAN Message Chocolate Ver. 2

  • Sertakan empat (4) kotak warna coklat mesej

    • Putih, Ungu, Hitam, Merah jambu

  • Setiap kotak ada 8 keping coklat

  • Tujuh (7) keping coklat dicetak dengan watak-watak comel

  • Satu (1) keping coklat dicetak dengan logo TinyTAN

  • Sertakan tujuh (7) pelekat aksara untuk setiap kotak


[PERCUMA] Satu (1) Beg Penyejuk TinyTAN edisi terhad

** TIDAK DIJUAL


Pautan produk: https://bit.ly/3SFxx2c


Harga asal

RM520.00 / set


Harga diskaun

RM499.00 / set


2) Sekotak (1) TinyTAN Message Chocolate Ver.2

  • Pilih salah satu (1) kotak coklat mesej

    • Putih / Ungu / Hitam / Merah jambu

  • Setiap kotak ada 8 keping coklat

  • Tujuh (7) keping coklat dicetak dengan watak-watak comel

  • Satu (1) keping coklat dicetak dengan logo TinyTAN

  • Sertakan tujuh (7) pelekat aksara untuk setiap kotak


Pautan produk: https://bit.ly/3zJJxH6

Harga asal

RM130.00 / kotak


Jualan TinyTAN Message Chocolate Ver.2 Eksklusif Di TopzMall

Nah, istimewa untuk pembaca blog ni sis nak bagi uols Discount Voucher untuk pembelian di TopzMall. Ha, boleh la u guys gunakan untuk membeli “TinyTAN Message Chocolate Ver. 2”. Masukkan je Code 'TP10VKB' dan voucher ini vvalid sehingga 31 Disember 2022 ye. So, apa tunggu lagi. Jangan lupa dapatkan Jualan Eksklusif TopzMall x TinyTAN Secara Dalam Talian Di Malaysia. Sis sudah, korang bila lagi.. hehe

Laman Web Rasmi: https://topzmall.com/ 
Facebook akaun: https://www.facebook.com/topzmallofficial 
Instagram akaun: https://www.instagram.com/topzmall/ 
Yippi Program Mini: @Topzmall 
TikTok akaun:@TopzMallOfficial



Post a Comment

0 Comments