Balik Kampung & Durian

25.6.12

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Wiken lepas sy balik kampung. Selalunya balik kpg berdua, tapi kali ni bertiga ngan Abdull Khair & Nor Hidayah Russlan. Amboi, seronok la mamat sorang tu duk belakang cam bos.. hehehe. Tak kisah la yek. Dah biasa dah driving.

Sampai aje rumah, bau durian menusuk ke hidung. Isk, tak boleh jadi ni.. Lepas makan nasi terus ajer cuci mulut ngan durian. mmm...nyum nyum...

Balik Kampung & Durian
Durian yang menggiurkan

Balik Kampung & Durian
pilih-pilih mana yang berkenan .. hihihi

Balik Kampung & Durian
iols memang hantu durian tau

Kali ni buah durian tak banyak sangat. Mak kata kebanyakannyer dah kena kidnap ngan monyet.. huhu. Takpe la, rezeki monyet la tu.. Memandangkan durian ni panas, nampak gayanya tak boleh makan durian banyak sangat. Takut nanti tak leh drive balik KL. So, bawak la bekalan durian sket balik KL. Apalagi, sepanjang perjalanan la bau durian. Siap taruk daun pandan pun tak lut...hehehe. Sorry ye tuan keta...



You Might Also Like

7 ♥ Surat Cinta ♥

  1. yeahhh..akhirnya dpt jugak mkan doyan!!hehe

    ReplyDelete
  2. tak yah susah2 beli...kutip aje bawah pokk

    ReplyDelete
  3. kalau nk kutip kene pegi lagi la jawabnye..sini xde pokok doyan..huhu

    ReplyDelete
  4. kat sini mmg xde pokk doyan tp pakcik doyan byk la..hulur duit ajer....hehehe

    ReplyDelete
  5. itu la..ala kalau hulur duit ni x best..dyh kalo nk mkn doyan, x suke yg beli..kalau beli xmakan pn xpe..tp kalau tau doyan tu yg pokok kt kebun sendiri, hahh siap...msti mkn byk..huhu

    ReplyDelete
  6. ciktom baru makan durian ptg td..besttt...hee :)

    ReplyDelete
  7. cik tom, best kan makan durian..mmm...nyum nyum

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe