Hari Raya Aidilfitri 2012

29.8.12

Dah lama tak menulis kat blog ni.. Semlm pun just sempat mencoret simple post ajer...huhu. 
Kebanyakan blog semua menulis pasal suasana hari raya. Best tengok gambar2 yang dipost. Semua berposing2 ngan baju baru..
Tahun ni raya pertama & kedua sangat sibuk coz kakak2ku semua beraya kat rumah mertua. Tinggal la aku & mak + 2 org anak bujang...
Jadi, kelam kabut jugak la nak masak & melayan tetamu...hihi
So, tahun ni tak sempat nak berphotoshoot ngan baju raya..Cuma ada gambar masa masak rendang ajer...huhu

Menu raya tahun ni ketupat dicicah dengan rendang ayam, daging lembu & kerang..

Operasi masak rendang :
Tumis bawang
pak lebai tukang tumis...hehe
Ye puan2...sila kacau, jgn sampai hangus ye...hihi
 ha..dah nak siap dah rendang ayam kita ye..
 yang ni rendang daging yg dah siap..sedap tak??
Last skali rendang kerang...nyum3x
hai pak lebai..penat dah ker mengacau rendang?? kih3x



Alhamdulillah, raya ke-3 baru lah all my family berkumpul... 
Apalagi kecoh la umah..
Barulah ada bunyi riuh rendah kanak2 main bunga api...hehehe...


anak2 sedara + pak sedara main bunga api


You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe