Cun Tak??

20.11.12

Hola semua,
Today i'm very hepi coz ada insan yang sudi mem'vektor'kan wajah saya
orang nya ialah....
jeng jeng jeng

 Tengkiu beribu2 lemon ye Din

Ini la hasilnya

         

Cun tak??

Kalau ada sesapa nak juga, sila la ke blog beliau yek
Dengarnye ada satu lagi tempat kosong..
Siapa cepat dia dapat..hihi







You Might Also Like

16 Comments

  1. pat pat siku lipat sapa cepat dia dapat. walahhhh berpantun pulak haha :D

    ReplyDelete
  2. @D i n ha...tuan blog dah mai.... ada kosong lg..cepat2

    ReplyDelete
  3. comel la kak , betol2 sama , penah ke blog dye , tapi malu nak bagi gamabr :) heheh

    ReplyDelete
  4. @Nur farahiza apa nak malu...empunya blog tu peramah org nyer... kalu malu nanti melepas..

    ReplyDelete
  5. wahh cun lah kak!nampak sama jek. hehe :)

    ReplyDelete
  6. @miszfazierra pandai kan pelukisnyer buat... hihi

    ReplyDelete
  7. @puteri kasih taknak join ke? Ada satu kosong lagi

    ReplyDelete
  8. @CIK TOM comelkan...pandai din lukis...hihi

    ReplyDelete
  9. ala , mesty dah penoh tuh kan ?? hehehe , CP dpt taw selepas berkurun2 lamanya , okeyh , CP dah start mengarut :P

    ReplyDelete
  10. comel comel comel..versi upin dan ipin

    ReplyDelete
  11. @cweet pinky eh.. tak la. Rasanya boleh lg nak request dari blog empunya pelukis

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Sila Klik

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *