PERMAINAN DAPAT DOMAIN PERCUMA

23.11.12

Hola semua,
ingat lagi tak entri lepas pasal segmen awekcool??
kalu tak ingat, sila klik kat link tu ye..
Jeles juga bila dengar ada yang dah upgrade ke dot com ni..
Agak2 bila la My Lovely Bee ni nak upgrade..huhu

TAPI
kini peluang tu dah ada kat depan mata
Siap FREE lagi tau...
mana nak carikkkk???
Senang je,
Jom ke blog silenceblogz
dan main permainan yang disediakan


kemudian :
  1. Buat entry mengenai permainan ini dan war-warkan. Entry bebas mengikut kreativiti anda. Entry yang di nilai terbaik akan di jadikan sebagai blog of the week.
  2. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen ini sebagai tanda penyertaan.
  3. Jika anda rasa anda dapat score yang terbaik berdasarkan popup komen yang anda dapat sila print screen dan uploadkan di entry anda dengan cara Edit semula entry pernyertaan anda tadi.
  4. Tiada tempoh tamat dalam permainan ini. Permainan akan tamat jika sudah ada pemenang. (hanya Potia yang dapat menilai siapa pemenang yang tulin).
  5. Sila nyatakan di ruangan komen jika anda rasa anda adalah pemenang berdasarkan komen popup yang potia berikan.
mudah kann....

Saya dah cuba dan ini the best result yang saya dapat

RESULT
(akan diupdate jika ada masa yang lebih baik)





Apa lagi.... kalau korang nak jugak...jom terjah blog beliau

p/s : wish me luck...teringin nak domain FREE... hihi

You Might Also Like

25 ♥ Surat Cinta ♥

  1. hihikk terpantas dan tahniah anda tertidur,,,kikiii lucu je

    ReplyDelete
  2. @Jue Jaynee haah...tp jue lg laju...xpat nak lawan ni..huhu

    ReplyDelete
  3. KAK BUI PUN TERINGIN NAK ADA DOMAIN SENDIRI TP NANTI2 LAH..^_^

    GUD LUCK YER

    ReplyDelete
  4. @miszfazierra thanks... x join ke?? Naik juling dah bijik mata ni

    ReplyDelete
  5. @Bui Junaidi jom la join.. tp susah jugak nak dpt best result

    ReplyDelete
  6. wow! tahniah sb tak tertidur... thanks sb join kontest ni... wish u luck!!!... tunggu kita lihat sape yg menang.....

    ReplyDelete
  7. smoga berjaya dpt domain free!!

    ReplyDelete
  8. menarik...kali pertama jumpa hadian domain free... :)

    semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. @CIK TOM Thanks, teringin juga nk ada domain sendiri.. :)

    ReplyDelete
  10. @Ayie Abas tu ler pasal... tapi susah kot nak dapat result terpantas..huhu

    ReplyDelete
  11. wah ada harapan menang ni...gud luck...

    ReplyDelete
  12. sedang kira2 ni nak cari sape patut jadi pemenang... jom kita tgk sape dapat domain tu nnt...

    ReplyDelete
  13. BLOG DAH CANTIK... KEMAS... KLU BERDOT COM LAGI KEMAS... WAH !!!!!!!!!!!!! ADA KEJUTAN KAT AWK YG SEMANGAT SELALU... HUBUNGI SY...

    ReplyDelete
  14. tahniah Dikbi pasal dapat domain tu....

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe