Dapat Domain Percuma Pada 12.12.12

12/12/2012

Hola semua,

Semalam masa jalan-jalan kat Sogo, saya godek2 galaxy note tab kat bahagian elektrik
Disebabkan saya ada wifi, so saya pun terjah la blog
saje je nak test..hihi

Bukak jer blog saya dapat comment dari Potia Casadelarossa
Katanya ada surprise...
huhu, tak sabar nak balik umah

 Bila balik ajer, terus buka laptop & terjah silenceblogz.com

 Saya dapat tempat kedua. Tempat pertama adik lynn yang dapat.
Tengok catatan masa dia..fuyyoooo...

Eh, jap...kenapa Potia Casadelarossa kata ada surprise untuk saya??
mmmmm
Rupa-rupanya, adik lynn telah menolak hadiah tersebut atas sebab2 tertentu
dan hadiah tu diberi pada saya

THANK YOU ADIK LYNN



Dan hari ni saya
 dapat hadiah yang paling besar sepanjang saya berblog iaitu :

DAPAT DOMAIN FREE
yeaaaaayyy
THANK YOU POTIA CASADELAROSSA

~~Alhamdulillah, rezeki 12.12.12~~




You Might Also Like

19 Comments

  1. tahniah akak..hihikk bestla nak bertukar status da..

    ReplyDelete
  2. Tahniah tahniah!!! Laaa...saya baru pikir nak beli domain, bee dapat ja domain...ohhhhh jelesnya

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak =) 12/12/12...rezeki akk dpt domain tu..jaga domain tu leklok..hahaha.. =D cograte again...

    ReplyDelete
  4. @Jue Jaynee thanks..nebes plak rasanya...hikhik

    ReplyDelete
  5. @Crack jgn jeles... Potia Casadelarossa nak bg domain free lg nanti..

    ReplyDelete
  6. @Lynn Mohd thanks utk lynn juga...jasamu dikenang ye dik...

    ReplyDelete
  7. wah tahniah :D lepas ni berdomain baru la ye :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh...best nya!>
    Tahniah Tuan blog..hehe..moga terus maju...:)

    ReplyDelete
  9. wahh wahh, tahniahh.. hepinye.. :)

    ReplyDelete
  10. @D i n InsyaAllah...nanti bila dah dapat akan diwar2kan

    ReplyDelete
  11. thanks be 4 this entry.... br dpt komen... anyway bee dah sy abadikan kat family bloglist

    ReplyDelete

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *

Like My Facebook Page

Follow My Social Media

Subscribe