Jimba Jimba Mentabah Ke Seremban

15.3.13

 Hola semua,

Pada tanggal 9 Mac 2013, sekali lagi para- para blogger retis ni berkumpul lagi...(retis ker???)
Kali ni jauh sket kami berjimba jimba iaitu ke Seremban.. 
Jauh kan... mentabah je la..

Sebenarnya kami pergi ke sana atas jemputan VVIP (cewaahhhh)
dari pada Geng Blogger Apakah sempena
 "SEHARI BERSAMA GENG BLOGGER APAKAH?"

Jimba Jimba Mentabah Ke Seremban

Lokasi berkumpul di A&W Taman Tasik Seremban..
dengan muka yang penuh kelaparan (maklum ler, jauhkan)
Kami membaham je A&W yang tak berapa nak sedap & potion yg amat kecil
--> A&W, mohon jangan saman sebab ni kenyataan yang lahir dari hati yang suci murni hokey <--
 

Jimba Jimba Mentabah Ke Seremban

Setel jek makan, kami pun bergerak ke next destination iaitu Jusco AEON
Kat sini, kani telah menghabiskan masa lebih kurang 3jam untuk sessi karaoke sahaja
Apa lagi, masing masing mula la tunjuk bakat...hihi
(sila abaikan budak baju oren tu, sore mmg x sedap..huhu)


Jimba Jimba Mentabah Ke Seremban

Dah abis sessi karokss, apa lagi kami berjalan2 ler dalam Jusco AEON tu
Niat asal nak beli kek tapi sebab perut lapar kan (A&W x cukup weii)
Kitaorg pun beli la Big Apple jugak

Jimba Jimba Mentabah Ke Seremban


Sebenarnya ni pun salah satu tujuan kitorg datang Seremban
Nak celebrate besday sorang Adik yang ganteng tapi muka cute mute..
Namanya Zul, ada ke sesape yang kenal dia??
Sebab aku pestime jumpa dia...hihi

To Zul, selamat hari lahir yek.. ikhlas dari kakak yg baru 
berumur 18 tahun...hihi (tipu lagi..hihi)

Ha, abis dah kisah jimba2 kali ni
kami gerak balik kl pukul 9 lebih sampai lebih kurang kul 11pm
pastu hantar cik Iffah, then baru balik umah
Akhirnya selamat sampai umah kul 1.30am
fuuhhh.... memang menabah la penatnya tapi seronok..hihi


Kehadiran kali ni : Iffah, Umar, Ain, Jetol, Liyana, Akmal, MK Syahir, Anis, Zul







You Might Also Like

8 ♥ Surat Cinta ♥

  1. ecece..merendah dri lak akk kita neh..sedap la sore akk :)

    enjoy sgt wlpn xbyk bnda kita dpt wt sesama..hurmm..tatau la bila pulak yana dpt join gath..yg nie sbb yana wat..huhuhu.. T_T

    ReplyDelete
  2. hahaha mentabah je aku ingt cite ni da basi tp ko still update

    ReplyDelete
  3. hahaha mentabah je aku ingt cite ni da basi tp ko still update

    ReplyDelete
  4. lagik entry pasal blogger gathering , aww , jeles !

    ReplyDelete
  5. cehhhhh... kakak 18thn konon.. pengsan aq kak baca.. ekekek

    ReplyDelete
  6. wah mmg hebat group korg ni...asal jumpa je mesti makan2...asal makan2 je mesti jumpa....(hihi gurau2...)

    ReplyDelete
  7. mmg best..aww...mohon ko cepat2 hupdate yang segamat tu!!

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe