Pakej Njoi Percuma Seumur Hidup

20.9.13

Hola semua,

Akhirnya aku telah berjaya men'terminate' pakej Astro...lalala
Apa idaknya, bayau kemain mahal tapi bukan semua channel pun aku tengok.
Tapi ni bukan bermakna aku anti ngan Astro, idak sama sekali
Sebenarnya aku ada 2 akaun ngan Astro, 
jadi terpaksa terminate satu utk langkah penjimatan
hihi

Tapi bila tak guna Astro, mmg susah la nak dapat channel tv yg clear 
sbb pakai antena biasa kan
Jadi, bila Astro tawarkan Pakej Njoi, aku pun terima je la,
percuma seumur hidup pulak tu...hihi
Cuma perlu bayar RM99 untuk pengaktifan sahaja.

Pakej Njoi ni dilancarkan pada Disember 2011,
 Njoi ialah perkhidmatan satelit TV percuma yang pertama di Malaysia. 
Njoi memberikan penonton Malaysia akses kepada siaran pendidikan, 
informasi dan hiburan yang berkualiti termasuk sukan dan muzik 
melalui 22 saluran TV dan 20 saluran radio tanpa caj bulanan.

Berikut ada saluran TV dan radio yang ada dalam pakej Njoi :

Pakej Njoi Percuma Seumur Hidup
Saluran TV

Pakej Njoi Percuma Seumur Hidup
Saluran Radio

Yang ni pulak saluran tambahan yang boleh dilanggan secara prabayar 
kira suka hati la nak tambah ke tidak..hihi

Pakej Njoi Percuma Seumur Hidup
Saluran Prabayar Njoi

Setakat ni aku dah guna Pakej Njoi ni kira-kira sebulan dah
takde masalah lagi
Tapi tak tau la pulak orang lain
Tak kesah la, janji dah banyak aku jimat...hihi

~~Adios~~



You Might Also Like

13 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Pernah dengar jgk pasal Njoi ni, kiranya pakai jgk la parabola astro tu ke camne sbb agak keliru kt perenggan ni:

    "Tapi bila tak guna Astro, mmg susah la nak dapat channel tv yg clear sbb pakai antena biasa kan. Jadi, bila Astro tawarkan Pakej Njoi, aku pun terima je la,percuma seumur hidup pulak tu...hihi Cuma perlu bayar RM99 untuk pengaktifan sahaja."

    RM99 seumur hidup tu..

    ReplyDelete
  2. dulu pakai pakej beyond, so bila terminate, kena pakai antena biasa. tu sbb channel tak clear.

    Bila amik pakej Njoi, dekoder, piring, ngan remote yg astro beyond tu semua pakai balik.. xperlu tukar yg kaler hijau mcm dalam njoi punya website tu. RM99 tu cuma untuk pengaktifan je. skali bayar je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mne nk dpt kn astro nu ye?

      Delete
  3. kat rumah saya..ayah pon dah terminate tp still gune Njoi nih..jimat sikit..takpayah nk fikir tiap2 bulan nk byr bill..hehe

    ReplyDelete
  4. @Dik bee owh gitu.. faham2.. nk tukar jgkla..

    ReplyDelete
  5. Nk cuba jgk lh mcm mne ye nk dpt kn astro ni.

    ReplyDelete
  6. Nk cuba jgk lh mcm mne ye nk dpt kn astro ni

    ReplyDelete
  7. Nk cuba jgk lh mcm mne ye nk dpt kn astro ni

    ReplyDelete
  8. Hi Guys,

    Saya baru install Njoi baru-baru ini. Tapi susah nak dapatkan FREE channel untuk 30 hari seperti di janji-janjikan di njoi website. Sudah call banyak kali, tapi dorg bagi tau akan call balik..Tp xjuga call..Email sudah pun hantar..Tp juga balas.

    Astro menang servis tak ok lah..Tak ada langsung after sales service.

    Kalo sudah mo bagi FREE napa mo tunggu lagi 48 jam? Lagi kena call customer service baru dorg activatekan..Sepatutnya, on the spot activate masa installation.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, masa saya aritu, technician dtg terus buat setting sekali. Boleh terus tgk masa installation tu

      Delete
  9. Dapatkan reload Astro Njoi.
    Reload masuk akaun terus :)

    Whatsapp 019-527 6063

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe