Idea untuk hadiah perkahwinan | Kamera

15.8.14

Hola semua, 

Idea untuk hadiah perkahwinan | Kamera | Lepas raya ni, mesti banyak dapat undangan rumah terbuka kan. Tak kurang juga jemputan kenduri kahwin. Jika yang kahwin tu di kalangan rakan-rakan atau ahli keluarga, takkan nak pergi dengan tangan kosong kan. Jadi, apa hadiah yang terbaik untuk dihadiahkan kepada rakan baik atau ahli keluarga korang yang akan mendirikan rumah tangga tu?

Kamera Di Lazada Malaysia


Pernah tak korang terfikir untuk memberi hadiah  kamera kepada mereka yang mendirikan rumahtangga? Mesti tak kan kerana tentu korang rasa kamera adalah satu gadjet yang mahal. Tapi, tahukah korang kamera adalah salah satu hadiah yang sesuai untuk hadiah perkahwinan kerana mereka boleh gunakan semasa percutian bulan madu, tambahan pula sekarang musim selfie. Jadi, kamera adalah satu idea untuk hadiah perkahwinan yang istimewa kan. 

Bagi sesiapa yang ingin membeli kamera sebagai hadiah perkahwinan, korang boleh layari Lazada Malaysia untuk pilihan kamera yang comel dengan harga yang berpatutan serta diskaun yang menarik. Sesekali beri kelainan pada hadiah perkahwinan. Boleh kongsi beli dengan kawan-kawan.

1. Instant Camera

Idea untuk hadiah perkahwinan | Kamera


2. Canon Camera

Idea untuk hadiah perkahwinan | Kamera


Aksesori Kamera Di Lazada Malaysia


Bagaimana pula jika yang berkahwin tu dah ada kamera? mesti korang fikir takkan nak bagi kamera lagi, ye tak? Ha, apa kata korang belikan aksesori kamera pula sebagai altenatif. Di Lazada Malaysia pun ada jual pelbagai jenis aksesori kamera dengan harga yang murah . Antara bag kamera yang cantik ni :

1.  Camera Bag

Idea untuk hadiah perkahwinan | Kamera

Amacam? dah dapat idea untuk hadiah perkahwinan ? Korang boleh layari Lazada Malaysia untuk memilih barangan yang berkenan di hati. Selamat membeli... adios




You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Boleh sangat dijadikan hadiah perkahwinan. :-)

    ReplyDelete
  2. wah menarik2 pilihan yang ditawarkan ni... salam jumaat dear...

    ReplyDelete
  3. teringin nak memiliki camera tu...cantik kan

    ReplyDelete
  4. Hadiahkan saya instant camera...hihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. so far saya beli barang kat lazada mmg takdek problem. sy beli lens untuk DSLR

      Delete
  6. bagus jugak idea hadiah perkahwinan mcm ni ye

    ReplyDelete
  7. Instant camera macam rindu 200% tu kan? irrayyan.com

    ReplyDelete
  8. Senanglah macam ni.

    Dilema selalunya nak belikan hadiah untuk pengantin baru. Kalau boleh nak belikan yang belum orang lain bagi.

    Sebabnya kan selalu dapat pembakar roti sampai 4 5 buah. Adeh..

    Kalau dapat satu set tak pe.. Ada kipas.. tv.. ketuhar oven ke.

    Baru majlis nikah lebih bermakna kan. Kita bantu pasangan suami isteri yang muda belia mulakan hidup baru

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe