CABARAN 30 HARI | HARI 1 : 1 GAMBAR TERBARU ANDA DAN 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA

1.9.14

Hola semua,

Cabaran 30 Hari | Hari 1 : 1 Gambar Terbaru Anda Dan 5 Fakta Tentang Diri Anda | Uikkkk.... hari ni nak join 'Cabaran 30 Hari' berblogging. Satu hari mesti buat entri mengikut tajuk yang ditetapkan. menarikkan... atleast takdek la berabuk blog ni....

Ok, cabaran Hari 1 : 1 Gambar Terbaru Anda Dan 5 Fakta Tentang Diri Anda .. 

CABARAN 30 HARI | HARI 1 : 1 GAMBAR TERBARU ANDA DAN 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA

Fakta Tentang Diri Anda
  • suka bergambar
  • kuat makan
  • moody kalau lapar
  • suka shopping 
  • kuat nanges (sensitip)
Nantikan cabaran esok plak... hehe






You Might Also Like

39 ♥ Surat Cinta ♥

  1. perghhh mcm best cabaran ni?

    ReplyDelete
  2. Bahaya ni kalau lpr je moody haha ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... mmg nak kena cari makanan... tak pun gigit org seblah... ekikiki

      Delete
  3. Nmpk kuat tapi kuat nangis rupanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nangis sensorng jek.. depan org malu nak nanges..hehe

      Delete
  4. Wow, menarik.. Adeh, dah terlepas 1 Sept

    ReplyDelete
  5. Errr kuat nangis huuhuu kena hati2 ni heheh tq join ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. nangis bersebab jek... dont worry..hehe... sonot gak join, at least berhapdate la blog ni...

      Delete
  6. Saya suka bergambar jugak!! Hehe

    ReplyDelete
  7. tipu dikbee suka shopping, hahahhaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka shoping online.... ekekekekekeeeee

      Delete
  8. Good Luck menempuh cabaran. heheheh, xtahu pon kalau tahu mamamyja nak jugak join. sob,sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru tau mlm tadi... tu yg post simple jek ni..hihi

      Delete
  9. Alaa kuat nanges pulak dikbee nih.. hurm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, tp takde la nanges depan org... hehe

      Delete
  10. Hi dikbee, kuat makan ngan kuat nangisemamh tkdpt dipisahkan ekekeke :D

    ReplyDelete
  11. Jmpa dikbee kena bwk makanan siap2... nmpak moody jer sumbat makanan dlm mulut trus ok... hahahhaa...

    ReplyDelete
  12. Kuat makan ya.. Patut la moody kalau lapar.. Hehe..

    ReplyDelete
  13. dh kenapa ramai suka nangis ni hahaha

    ReplyDelete
  14. cantik permandangan gambar tu.. kat ner eh?

    ReplyDelete
  15. Mmg nmpk sis suka bergmbar...tgk gmba pun nmpk tak kekok:)

    ReplyDelete
  16. Oooo kak dikbee kuat makan yeee. Tp tak gemok punn. Aten kena jaga makan. Kalau tak, nnt jd belon :3

    ReplyDelete
  17. haiii kak..rindu nak travelll sama lagii..huhuu

    ReplyDelete
  18. Takleh bagi lapar la ni..bahaya. hahaha

    ReplyDelete
  19. jom kita bergambar sameee dikbee ;))

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  20. ramai yang dah join cabaran nie...best2

    ReplyDelete
  21. Comel dik bee. nanti kita bergambar nak..hehe

    ReplyDelete
  22. kalau lapar mana boleh nak sengih2 kan. hehehe. same same

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe