LULUR SCRUB ASIANIC : 4 VARIASI PILIHAN SPA DI RUMAH

26.3.18

LULUR SCRUB ASIANIC : 4 VARIASI PILIHAN SPA 5 BINTANG DI RUMAH | Assalamualaikum semua.. Sebelum ni aku pernah cerita pasal pengalaman spa di rumah sendiri dengan produk Asianic. Bagi aku jenama Asianic ni antara jenama yang mengeluarkan rangkaian produk penjagaan diri yang dapat memberikan sentuhan yang lebih memuaskan dan berbaloi untuk kegunaan seisi keluarga. Memang best dan tak perlu dah nak keluar ke spa sebab dah boleh buat kat rumah je. Jimat tenaga dan kos.. hehe

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Asianic jenama penjagaan diri yang halal

Terkini Asianic memperkenalkan satu lagi produk yang dapat melengkapkan set penjagaan diri iaitu Lulur Scrub Asianic. Baru-baru ni aku sendiri telah dijemput untuk menghadiri Blogger Gathering Bersama Asianic yang bertempat di Baiwago Plus Cafe, Kuchai Lama bagi perkenalkan produk ni dan secara tak langsung kami dapat berkumpul untuk berkongsi tips-tips penjagaan diri di rumah. Sape kata kalau tak pergi ke Spa tu rugi? Walhal kat rumah pun boleh rasa spa lima bintang dengan adanya produk Asianic. Siyesss wakkk..

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Blogger Gathering Bersama Asianic

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Puan Leny Adam berkongsi tips penjagaan diri

Lulur Scrub Asianic ni didatangkan dengan 4 variasi pilihan yang setiap satunya diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi supaya dapat memberi kesan yang optimum kepada kulit kita. So, korang boleh pilih sama ada nak Seri 7 Bunga, Betik, Susu Beras ataupun Delima. Kalau rasa tak tau nak pilih mana, beli je semua.. Bila lagi nak manjakan diri dengan lulur scrub Asianic di rumah kan.

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Perkenalkan lulur scrub Asianic

Seperti yang kita sedia maklum lulur scrub adalah salah satu produk yang dapat menjadikan kulit badan sentiasa lembut, bersih dan dapat menghilangkan sel-sel kulit mati. Begitu juga dengan Lulur Scrub Asianic ni di mana penggunaannya secara konsisten dapat memberikan banyak manfaat kepada kulit kita seperti :

Kelebihan Lulur Scrub Asianic
✔ Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati
✔ Mencerah bahagian celah anggota badan yang tersembunyi
✔ Menjadikan kulit lebih cantik halus, gebu, cerah
✔ Menghindarkan bau badan
✔ Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih tegang
✔ Mengurangkan dehidrasi pada kulit badan

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Lulur Scrub Asianic Seri 7 Bunga

Lulur Scrub Asianic Seri 7 Bunga - Dihasilkan mengikut tradisi budaya bagi memberi seri kepada bakal pengantin, anak dara dan bagi mengelak diri dari perkara yang kurang baik.

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Lulur Scrub Asianic Betik

Lulur Scrub Asianic Betik - Ekstrak Betik dapat memberi kelembapan kepada kulit.

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Lulur Scrub Asianic Susu Beras

Lulur Scrub Asianic Susu Beras - Susu beras melembut disamping merawat kulit agar sentiasa sihat dan cerah

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Lulur Scrub Asianic Delima

Lulur Scrub Asianic Delima - Ekstrak Delima dapat mengembalikan sel, melindungi epidermis dan dermis kulit dengan membantu pengembalian sel kulit, menolong perbentukan semula tisu-tisu badan

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Rupa dalam bekas lulur scrub Asianic

Banyak kan kelebihan lulur scrub Asianic ni. Tapi bagi aku yang paling best sebab bau scrub ni wangi dan teksturnya yang halus dan membuat kulit rasa lembut je lepas guna. Percaya tak kalau aku cakap yang lulur scrub Asianic ni juga boleh digunakan kat muka. Iye wakk, katanya boleh tapi jangan la pi sental hari-hari. Cukup la 2 kali seminggu gituuu untuk hasil yang menawan.. hehe

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Lulur Scrub Asianic bagus untuk mencantikkan kulit

Lagi satu yang aku suka pasal produk Asianic ni sebab harganya yang mampu milik dan mudah nak beli kerana ia ada dijual dihampir semua parasaraya besar di Malaysia, farmasi dan kedai kedai runcit seluruh Malaysia. Produk Asianic juga boleh dibeli melalui talian antaranya AladdinStreet.com, Lazada, 11 Street, Coopmall.my , Cmasa.my , Facebook Asianic Halal dan juga melalui laman web Asianic.

Harga Lulur Scrub Asianic
RM 16.90 setiap satu

Lulur Scrub Asianic : 4 Variasi Pilihan Spa Di Rumah
Yeayy.. dah dapat 4 variasi lengkap lulur scrub Asianic.. korang bila lagi??

So, apa lagi.. Jom pilih mana satu pilihan hati dan rasai sendiri aroma dan kenikmatan spa lima bintang di rumah sendiri dengan rangkaian produk Lulur Scrub Asianic. Sis dah ada semua 4 variasi. Tazzabarrr nak cuba semua. Korang bila lagi?? Meh la cantik sesama. Untuk maklumat lanjut mengenai produk ni boleh rujuk di :


Laman web :

Facebook :

Instagram :


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Sila Klik

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *