PATI IKAN HARUAN ALOE VERA HARWANY

PATI IKAN HARUAN ALOE VERA  HARWANY | Assalamualaikum semua.. Bila masuk bulan Ramadan ni ramai je yang selalu rasa letih, kurang bertenaga dan lemau je kan. Nak-nak bila masuk waktu tengah hari. Ha, masa tu mula la rasa nak tidur je. Kalau kat rumah boleh la tidur tapi kalau kat office takkan nak curi-curi tidur kan. Watu rehat pun kadang-kadang tak sempat nak tidur.  Bila ini berlaku, sedikit sebanyak produktiviti kerja pun akan merosot. Betul tak?

Pati Ikan Haruan Aloe Vera Harwany

Mujur la ada kawan yang baik hati sarankan untuk mencuba Pati Ikan Haruan Aloe Vera Harwany. Pada mulanya aku macam agak hairan kenapa pulak nak suggest pati ikan haruan ni. Aku bukannya luka ke, baru lepas operate ke.. Tapi kalau hati terluka tu ada la.. ahakss. Ye la, kan selalu orang minum pati ikan haruan ni sebab khasiatnya yang membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka. Tapi tahu tak sebenarnya ada banyak khasiat lain yang aku pasti ramai tak tau. Pastu apa yang aku suka pasal produk ini sebab ia tidak mengandungi kolesterol, lemak, pengawet dan perasa tiruan.

Pati Ikan Haruan Aloe Vera Harwany

Untuk pengetahuan korang pati ikan haruan Harwany yang aku amalkan ni ada mengandungi campuran Aloe Vera tau. Saje aku pilih yang ni untuk amalkan sebab semua tau kan aloe vera ni bagus untuk kulit. Kan bulan puasa ni kita tak boleh makan dan minum so kulit akan jadi agak kering. Jadi campuran aloe vera ni dapat membantu memberikan kelembapan pada kulit. Selain tu ia juga membekalkan oksigen kepada sel-sel kulit seterusnya meningkatkan kekuatan dan sintesis tisu kulit. Ha, nampak tak betapa bagusnya aloe vera ni dan bila bergabung pulak dengan khasiat pati ikan haruan memang memberi kesan yang baik pada pemulihan kulit.

Pati Ikan Haruan Aloe Vera Harwany

Bila sebut pati ikan haruan ramai yang kata tak boleh nak telan sebab ada bau hanyir. Ya, memang diakui yang pati ikan haruan ni rasanya hanyir. Tapi yang specialnya pati ikan haruan Harwany yang aku minum ni tiada rasa hanyir tau. Nak tau sebab apa?? Ya di dalam pati ikan haruan Harwany ni dicampur dengan kurma. So, bila minum terasa sedikit manis sebab kurma tu dah potong rasa hanyir. Bau hanyir pun takde tau. So far alhamdulillah, mudah je nak habiskan sebotol tu.


Selain dari campuran Aloe Vera, sebenarnya ada 3 jenis lagi di pasaran iaitu Pati Ikan Haruan Harwany Asli, Pati Ikan Haruan Gamat Harwany dan Pati Ikan Haruan Ginseng Amerika Harwany. Setiap satunya mempunyai kelebihan dan khasiat masing-masing. So terpulang la pada korang nak pilih yang mana satu. Oh ya, lupa nak cakap pati ikan haruan Harwany ni sesuai diminum oleh lelaki dan wanita ye. Beli sekarang siap dapat extra 1 botol dan dipek dalam bekas warna pink. Ha, dapat free bekas makanan.. hehe

Pati Ikan Haruan Aloe Vera Harwany

Bagi yang nak beli Pati Ikan Haruan Harwany ni boleh beli secara online di Lazada. Selain tu boleh juga didapati di Guardian, Watsons, Caring, Aeon Wellness dan juga kedai jamu. Jom amalkan Pati Ikan Haruan Harwany untuk kekal cergas sepanjang hari.


Untuk maklumat lanjut boleh rujuk :
Facebook : Harwany Malaysia
Instagram : Harwany Malaysia




14 Comments

  1. first time dengar tentang produk ni wak.. banyak benefit dia

    ReplyDelete
  2. Rawlins memang suka makan pati ikan haruan untuk merawat luka.
    Kalau dah ada yang better dan tiada bau hanyir sebegini serta ditambahbaik dengan ginseng, memang terbaiklah.

    ReplyDelete
  3. Wuuu nampak berkhasiat. Dikbee tengah muda belum kawen lagi elok amalkan masa badan sihat. Baru lah long term kebaikannya. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Hati yang terluka pun boleh ey? Haha, tapi betullah biasanya orang ingat pati ikan haruan hanya untuk ubatkan luka. Terima kasih share info ni saya pun nak cuba nanti sebab banyak benefit dia

    ReplyDelete
  5. akk memang makan pati ikan haruan ini setiap kali lepas bersalin. sebab proses rawatan dia sangat cepat dan berkesan...and dia mamou memberi tenaga juga

    ReplyDelete
  6. pati ikan haruan ni sellau orang minum untuk tenaga, tak pun yang lepas bersalin cser ambil pati ni..nad tak pernah minum lagi..kalau ok boleh cuba ni

    ReplyDelete
  7. dah lama tak terjumpa dengan pati ikan haruan. rasanya dulu ramai yg buat produk berasaskan pati ikan haruan. tertanya2 bagaimanakah agaknya rasanya. teringin juga nak beli sebabnya banyak manfaat

    ReplyDelete
  8. pati ikan haruan memang elok...bagi yang lepas bersalin...lebih2 lagi yg ceasar eloklah minum pati ikan haruan...bole cepat baik

    ReplyDelete
  9. Pati Ikan Haruan ni elok untuk penyembuhan luka dalaman kan.. baru tahu jenama yang ni.. baru keluar dipasaran yea? TB tak pernah minum lagi pati ikan haruan.. tak tahu apa rasa dia..

    ReplyDelete
  10. tak sangka pati ikan haruan boleh bantu kita jadi bertenaga di bulan puasa ni. Tak pernah lagi minum pati ikan haruan, selalunya makan ikan je hehe. Boleh cari nanti ataupun beli online je dekat lazada

    ReplyDelete
  11. Sebulan sekali AM mmg amalkan minum pati ikan haruan.. Nnti nak cuba jugalah jenama yg dik Bee sarankan.. Nmpk menarik n penuh khasiat

    ReplyDelete
  12. Pati ikan haruan memang bagus. Sis masa lps bersalin dulu pun ada juga amalkan untuk sembuhkan luka operate dengan cepat. Rasa dia memang x berkenan tapi sebab nak elok telan aje le..hehehe

    ReplyDelete
  13. Pati ikan haruan sangat baik untuk kesihatan tapi saya tak boleh minum sebab bau dan rasa dia. Maybe dengan mix aloe vera macam ini rasa dia lagi sedap kot.

    ReplyDelete
  14. Tak pernah minum Pati haruan tp klu org dlm pantang elok sgt minum ni

    ReplyDelete