HUAWEI Melancarkan Empat Gadget Baharu Yang Menarik

HUAWEI Melancarkan Empat Gajet Baharu Yang Menarik | Assalamualaikum semua.. Bersempena dengan Pelancaran HUAWEI P60 Pro dan Mate X3 hari ini, Huawei mengejutkan rakyat Malaysia dengan mendedahkan empat gajet menarik baharu iaitu HUAWEI Watch Buds, HUAWEI Watch Ultimate, HUAWEI FreeBuds 5 dan HUAWEI MatePad 11-inci 2023.


Produk ini adalah sebahagian daripada barisan terbaharu HUAWEI bagi barang boleh pakai pintar dan bergaya yang memenuhi keperluan pengguna moden. Apabila teknologi terus berkembang, begitu juga permintaan untuk peranti yang lebih pintar dan lebih mudah. Barangan boleh pakai telah menjadi pilihan yang semakin popular untuk peminat teknologi, peminat kecergasan dan profesional sibuk yang perlu kekal berhubung dan produktif semasa dalam perjalanan. Dengan pelancaran peranti baharu ini, HUAWEI menyasarkan untuk menyediakan pelanggan dengan teknologi boleh pakai terkini, menawarkan penyelesaian inovatif yang membantu memudahkan kehidupan mereka dan meningkatkan pengalaman keseluruhan mereka.

Ingin tahu apa yang Huawei sediakan dengan barisan gajet terbaru mereka? Jangan cari lagi! Berikut adalah pandangan dalaman tentang apa yang diumumkan semasa pelancaran :

HUAWEI Watch Ultimate

HUAWEI Watch Ultimate ialah jam tangan pintar premium yang menawarkan gabungan gaya dan bahan yang tiada tandingan. Jam tangan pintar perdana yang serba baharu merangkumi kemuncak teknologi dan inovasi reka bentuk dalam kalangan barang boleh pakai Huawei. Dibina dengan indah dan direka dengan mahir, jam tangan pintar itu padat dengan ciri-ciri terkini dan dibuat untuk pengguna berani yang ingin mencorak laluan mereka sendiri ke arah kecemerlangan.


Dicipta dengan sarung bahan logam cecair berasaskan zirkonium yang inovatif, bahan baharu dengan estetika dan tekstur yang elegan yang menjadikannya pilihan utama untuk jam tangan mewah. Ini adalah kali pertama bahan ini digunakan sedemikian rupa kerana ia biasanya dikhaskan untuk jam tangan tradisional mewah.


Untuk memenuhi permintaan pengguna yang mendambakan pengembaraan luar, HUAWEI WATCH Ultimate menggunakan Mod Ekspedisi serba baharu yang direka khas untuk mencipta semula perasaan dan suasana sukan luar. Ciri ini adalah satu layanan untuk pencari pengembaraan luar di mana-mana sahaja dan akan memenuhi pelbagai keperluan penerokaan mereka dalam senario seperti padang pasir di luar jalan raya, berkhemah dan mendaki.


HUAWEI Watch Ultimate Voyage Blue akan dijual pada harga RM 3,799 dan boleh didapati di semua Kedai Pengalaman HUAWEI, Laman Web Rasmi HUAWEI dan Kedai Rasmi di Shopee dan Lazada mulai 11 Mei 2023.

HUAWEI WATCH Buds


Mewujudkan semangat inovasi, Huawei mencipta jam tangan pintar pertama dalam industri dengan reka bentuk penutup pop timbul magnetik, yang menempatkan sepasang fon telinga TWS. Mengguna pakai reka bentuk struktur yang sangat padat, menggunakan komponen ketepatan miniatur tersuai dan proses pembuatan termaju, HUAWEI Watch Buds membawa pengalaman yang tidak pernah dilihat sebelum ini kepada semua yang memakainya.


Peranti ini dilengkapi dengan ciri-ciri canggih seperti reka bentuk pop timbul yang inovatif, Tatasusunan Magnet Bersama untuk akses mudah dan Teknologi Pengenalan Adaptif yang membolehkan pengguna memakai, menanggalkan dan kembalikan dua fon telinga tanpa perlu membezakan antara keduanya. Mewarisi teknologi sukan dan kecergasan yang terdapat dalam barisan peranti boleh pakai berkuasa AI Huawei yang telah lama berjalan. Ia didatangkan dengan 80 Mod Sukan, antaranya ialah 10 mod sukan profesional, termasuk larian luar, larian dalaman, berjalan di luar, berjalan dalam, berbasikal luar, berbasikal tali dan banyak lagi!


HUAWEI WATCH Buds kini boleh didapati di Malaysia pada harga RM 2,199 dan boleh didapati di semua Kedai Pengalaman HUAWEI, Laman Web Rasmi HUAWEI dan Kedai Rasmi di Shopee dan Lazada.

HUAWEI FreeBuds 5


HUAWEI FreeBuds 5 ialah tambahan terbaru kepada barisan fon telinga wayarles popular HUAWEI. Menampilkan reka bentuk yang diperkemas yang memaksimumkan keselesaan dan daya tarikan estetik. Reka bentuk berbentuk titisan futuristik fon telinga adalah hasil daripada berpuluh-puluh ribu simulasi ergonomik dan beratus-ratus pengoptimuman, yang memastikan bahawa lengkung dua-C sesuai dengan kontur telinga.


FreeBuds 5 juga memuatkan prestasi akustik yang berkuasa, terima kasih kepada pembesar suara berasingan yang inovatif, modul bateri dan seni bina papan litar kawalan. Memandangkan setiap komponen berfungsi secara berasingan antara satu sama lain, kelajuan pengecasan dan prestasi audio bebas untuk melonjak ke tahap yang lebih tinggi. Membenarkan 30 jam yang mengejutkan pada pengecasan penuh, dan pengecasan pantas 5 minit boleh menyokong sehingga 2 jam mendengar, kadar pengecasan 200% lebih pantas12 daripada generasi sebelumnya.


Berharga RM 699, HUAWEI FreeBuds 5 boleh didapati untuk pra-pesanan di Laman Web Rasmi HUAWEI bermula dari 11 Mei 2023 jadi pastikan anda memerhatikan tetingkap pra-pesanan!

HUAWEI MatePad 11-inci 2023


Barisan produk HUAWEI MatePad Series telah mendapat pujian di kalangan pengguna sejak penubuhannya pada 2019. Model HUAWEI MatePad 11-inci 2023 diperkemas untuk menawarkan tahap prestasi seterusnya, sambil membina keupayaan berkuasa yang dilihat pada peranti MatePad sebelumnya.


Keupayaan HUAWEI MatePad 11-inci 2023 dipertingkatkan lagi apabila digabungkan dengan HUAWEI M-Pencil (generasi ke-2) dan kadar penyegaran 120 Hz tablet yang memastikan pengalaman menulis tahap pen-on-paper, untuk memaparkan karya terbaik dan kandungan kegemaran anda dalam segala kemegahannya. Apatah lagi, tablet ini juga menempatkan Paparan Paparan Penuh, resolusi 2.5K, gamut warna P3, TÜV Rheinland Low Blue Light (Penyelesaian Perkakasan) dan diperakui Bebas Flicker, untuk memastikan jam menonton atau bekerja menggunakan tablet kekal mudah pada mata.


Kini tersedia di seluruh negara di Laman Web Rasmi HUAWEI pada harga RM 1,999, pelanggan yang membeli MatePad 11-inci 2023 juga akan dapat menerima hadiah percuma seperti HUAWEI M-Pencil, dan lain-lain.

Sama ada HUAWEI Watch Buds untuk mereka yang sentiasa dalam perjalanan, HUAWEI Watch Ultimate untuk yang mementingkan gaya, HUAWEI FreeBuds 5 untuk audiophile atau HUAWEI MatePad 11-inci 2023, alat baharu ini menawarkan sesuatu untuk semua orang. HUAWEI komited untuk menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya, dan peranti baharu ini tidak terkecuali. Dengan reka bentuk anggun, ciri termaju dan kefungsian yang mudah, HUAWEI Watch Buds, HUAWEI Watch Ultimate dan HUAWEI FreeBuds 5 bersedia untuk menjadi alat pakai yang sesuai untuk pengguna celik teknologi di mana-mana sahaja.


Untuk maklumat lanjut tentang produk atau promosi terkini, sila layari laman web rasmi Huawei halaman Facebook Rasmi HUAWEI atau Instagram.Post a Comment

0 Comments