CARA HILANGKAN LINGKARAN GELAP DAN KEDUTAN BAWAH MATA

26.4.16

DHAFIA ACTIVE BEAUTEYE SERUM : CARA HILANGKAN LINGKARAN GELAP DAN KEDUTAN BAWAH MATA | Bagi orang yang pakai cermin mata dari usia kecil macam aku ni memang mempunyai masalah pada mata akibat penggunaan cermin mata. Nak pakai contact lens pun segan. Dah la saiz mata kecil, ada lingkaran gelap ( dark circle ) dan kedutan bawah mata pulak tu... mekap pun tak tercover uolss... Jadi bila jumpa produk yang dapat mengatasi masalah ni, aku pun cuba la... why not kan.

Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Dan Kedutan Bawah Mata
Dhafia Active Beauteye Serum 

Produk Dhafia Active Beauteye Serum dari DHAFIA WORLD (SA0367748-W)ni katanya produk yang boleh membantu pengguna untuk menjaga kecantikan serta tampil lebih muda dan berkeyakinan. Produk ini dapat membantu pengguna merawat kedut bawah mata, eyebag, lingkaran gelap, kedut di dahi dan ianya juga bertindak sebagai agen Anti Penuaan. WOW, hebatnya hasil formula hebat dari U.S.A dan Canada ni dan ia terbukti berkesan merawat masalah mata kurang dari 5 Minit sahaja. Tentu ramai para wanita yang mempunyai masalah macam kat bawah ni menanti-nanti produk macam ni termasuk la aku.. hehe..

Antara masalah yang mampu diatasi dengan Dhafia Active Beauteye Serum :
  • Menghilangkan kedutan di bawah mata
  • Menghilangkan sembab bawah mata ( Eyebag )
  • Mengecilkan liang pori dan menegangkan kulit
  • Menghilangkan kesan Gelap Bawah Mata ( Dark Circle )
  • Menghilangkan kedut di Dahi

Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Dan Kedutan Bawah Mata
Dhafia Active Beauteye Serum berkesan dalam masa 3 - 5 minit

Bagi yang mementingkan kandungan bahan bagi sesuatu produk, korang tak perlu risau. Bahan asas kesemuanya adalah dari sumber natural dan selamat digunakan. Produk ini juga telah didaftarkan dengan Notifiakasi KKM 160401225K. Meh aku share jugak bahan kandungan dalam Dhafia Active Beauteye Serum ni. Selebihnya, boleh la tanya Mr Google ekk.. hehe

Kandungan Bahan Dalam Produk Dhafia Active Beauteye Serum
Aqua ,Adipic acid/Neopentyl glycol crosspolymer (and) water (and) dimethicone (and) hydixypropyl methylcellulose (and) VP/VA copolymer (and) Amodimethicone (and) Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol (and) Chlorphenensin. Glycerin, Cyclohexasiloxane,Asparagopsis armata,Ascophyllum nodosum, Phenyl trimethicone,Polyacrylamide/C13-14 isoparafin Laureth 7, Phenoxyethano Formula Khas dari luar negara iaitu ALDAVINE By Lucasmeyer, Canada dan HALOSPHERE By Koda, US

Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Dan Kedutan Bawah Mata
Cara penggunaan Dhafia Active Beauteye Serum

Dah cerita kandungan produk, meh nak cerita pasal cara nak guna produk ni. Untuk pengetahuan korang, aku dah cuba sendiri produk ni. Nak tau berkesan ke tak, korang kena baca sampai habis la ekk.. hehe

Cara Guna Produk Dhafia Active Beauteye Serum
  • Bersihkan kawasan yang bermasalah terlebih dahulu keringkan, ambil sedikit dan tap-tap sahaja kawasan yang diingini dan biarkan hingga resap dan kering.
  • Amat digalakkan untuk digunakan pada awal pagi dan sebelah malam sebelum tidur.

Kuantiti Produk Dhafia Active Beauteye Serum
  • 15 ml (Boleh tahan selama 3 Minggu atau lebih bergantung pada penggunaan)

Golongan Yang Sesuai Digunakan
  • Para wanita atau lelaki yang sudah menjangkau umur 30an ke atas
  • Digalakkan digunakan bagi yang ingin merawat masalah kedut bawah mata, eye bag, lingkaran gelap, garisan halus dan anti penuaan.
  • Juga pada wanita yang masih muda dan selalu mempunyai masalah tidak cukup tidur (Mata Sembab).


TESTIMONI DHAFIA ACTIVE BEAUTEYE SERUM

Macam biasa la aku ni memang jenis yang akan guna dulu sesuatu produk tu baru share ngan korang. Tak aci la kan kalau cerita kosong je. So, aku pun cuba la produk Dhafia Active Beauteye Serum ni. Kira testimoni sendiri la ni kan. Lagipun memang aku ada masalah yang macam kat atas tu sebab aku pakai cermin mata. Jadi aku pun tepekkan produk ni kat bawah dan tepi mata. Masa letak tu rasa sejuk jer. Lepas 3-5 minit, wow memang berkesan la produk Dhafia Active Beauteye Serum ni. Garisan kedut bawah mata dah pudar la. Keliling mata pun nampak cerah sikit. Boleh tengok kat gambar bawah ni. *Sanggup tu aku selfie tanpa filter semata-mata nak tunjukkan perbezaan. So, abaikan jeragat yang bersepah kat muka aku tu.. haha*

Cara Hilangkan Lingkaran Gelap Dan Kedutan Bawah Mata
Testimoni Dhafia Active Beauteye Serum :  kedutan dan lingkaran gelap bawah mata semakin pudar
*sila klik gambar untuk lihat dengan jelas*

Jadi bagi korang yang mencari-cari tips untuk hilangkan kedutan, lingkaran gelap bawah mata (dark circle) ataupun eyebag, jangan malu-malu nak guna produk Dhafia Active Beauteye Serum ni. Serius memang berkesan dalam masa 5 minit aje. Bayangkan kalau penggunaan yang konsisten. mesti blink blink mata kita kan. So, sape nak beli produk ni, sekarang ada promosi tau, sila rujuk kat bawah ni.. adios....

Harga Jualan PROMOSI Pelancaran 30 Hari Dhafia Active Beauteye Serum

> Untuk 2 Unit HANYA RM120 / RM130 SS & Free Postage
(Dari Harga asal Untuk 2 Unit RM220 / RM230 SS Belum Siap Postage)
Boleh tahan 1 Bulan setengah & Bergantung pada pemakaian.
Tawaran Terhad !

>Untuk 1 Unit HANYA RM70 / RM80 SS & Free Postage
(Dari Harga asal Untuk 1 Unit RM120 / RM130 SS Belum Siap Postage)
Boleh tahan 3 Minggu & Bergantung pada pemakaian.

No.Yang Boleh Dihubungi :
013-5961769
019-3703661

Website Produk :

Minisite Produk :



You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

  1. betul ke mujarab sis...mata saya panda teruk sangat ni...dah tak tahu nk guna produk apa..dah cuba pakar kulit dah pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah sis tp kena guna secara konsisten la, baru nampak kesan

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe