SET LUNCH MURAH DI TONY ROMA'S SERENDAH RM16.90

21.7.17

SET LUNCH MURAH DI TONY ROMA'S SERENDAH RM16.90 | Assalamualaikum semua.. dalam sebulan ni sana sini pergi dok makan lemang, ketupat dan rendang. Maklum la, musim raya kan. Tapi dah penghujung-penghujung Syawal ni, tekak rasa nak makan western plak. Mana la pulak nak cari open house yang hidang western. Ada ke ? Ha, kalau ada mohon jemput sis untuk gi open house tu... haha..

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90

Dalam pada dokk teringin makanan western ni, rupanya kat Tony Roma's ada promotion untuk set lunch la uols. Bayangkan dengan harga bermula dari RM16.90 kita dah boleh order satu set siap dapat refill air minuman ringan dan juga semangkuk sup. Betul-betul murah dan menjimatkan. Ada pelbagai set menu yang korang boleh pilih iaitu :

-- VALUE LUNCH DEALS --

💕 Mojo Chicken - RM16.90
💕 Fire-Grilled Harvest Valley Chicken - RM16.90
💕 Fish & Fries - RM18.90
💕 Spicy Chicken Pasta - RM18.90
💕 BBQ 1/4 Chicken - RM18.90
💕 White Barbeque Chicken - RM18.90
💕 Tony's Asian Salad With Grilled Chicken - RM18.90
💕 Chicken Caesar Salad - RM18.90
💕 Chicken Caprese Pasta - RM19.90
💕 Lamb Cevapi - RM22.90
💕 New York Steak - RM38.90
💕 Ribs 2 - RM43.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Spicy Chicken Pasta - RM18.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Chicken Caesar Salad - RM18.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Ribs 2 - RM43.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 New York Steak - RM38.90

-- LUNCH COMBO --

💕 Bountiful Beef Rib & Mojo Chicken - RM33.90
💕 Bountiful Beef Rib With Fish & Fries - RM34.90
💕 Bountiful Beef Rib & Lamb Cevapi - RM36.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Bountiful Beef Rib & Mojo Chicken - RM33.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Bountiful Beef Rib With Fish & Fries - RM34.90

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
💕 Bountiful Beef Rib & Lamb Cevapi - RM36.90

Terliur kan tengok gambar tu. Tapi kalau boleh, korang kena rasa sendiri keenakan menu set Value lunch Deals kat Tony Roma's ni. Paling aku suka of course la Beef Ribs tu. Terasa daging dia yang lembut dan enak ditambah dengan rasa BBQ sos. Nak makan pun senang sebab isinya mudah tertanggal dari tulang. So, kalau korang pun suka ribs, sila pilih menu yang ada ribs especially yang combo set tu. Berbaloi-baloi.

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
Pilihan Sos

Biasanya aku kalau makan western, mesti nak tambah sos. Tak kira la makan ayam ke, daging ke, lamb ke even makan fries pun nak tuang sos bebanyak. Ha, nasib baik kat Tony Roma's ni ada sediakan sos extra. Siap boleh pilih lagi perisa apa yang korang nak. Ada Tony Roma's Original Sauce, Carolina Honey, Red Hots dan Blue Ridge Smokies. Korang bayangkan beef ribs tu dicicah dengan salah satu sos ni, perghhhh.... sodap weiiii.

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
Set Lunch Value Deals

“There is truly no better time to enjoy your lunch break at Tony Roma’s with 
your colleagues, friends and family,” 
George Ang, Chief Executive Officer (CEO) of Grand Companions Sdn. Bhd
(the franchise holder of Tony Roma’s Malaysia)

Set Lunch Murah Di Tony Roma's Serendah RM16.90
Lunch bersama rakan-rakan

Sesungguhnya tersangat la kenyang makan kat Tony Roma's ni. Tambahan pulak makan ramai-ramai. Sorang order satu set lepas tu kongsi-kongsi, ha kan dapat rasa semua.. Hehe, bijok tak? So, korang pun kalau mai bawak la satu office or satu family ke sini dan cuba set Value Lunch Deals di Tony Roma's ni. Tapi ada tertakluk pada terma dan syarat la iaitu :

✔ Valid pada hari bekerja sahaja iaitu Isnin hingga Jumaat
✔ Bermula jam 11 pagi sehingga 3 petang sahaja
✔ Hari cuti umum tak termasuk ye (kalau cuti umum jatuh pada hari bekerja)
✔ Available di semua lokasi Tony Roma's kecuali di IOI Mall Putrajaya dan Komtar JBCC Johor Bahru


Untuk keterangan lanjut boleh rujuk di :
Website : www.tonyromas.com.my
Facebook : Tony Roma’s Malaysia
Instagram : TRMalaysia
Twitter : TRMalaysia1



You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe