PELANCARAN JONLIVIA BLAZEPANTS BRIGHTENING SERIES DAN PEMENANG 'SLIMPLEZY CHALLENGE'

31.1.18

PELANCARAN JONLIVIA BLAZEPANTS BRIGHTENING SERIES DAN PEMENANG 'SLIMPLEZY CHALLENGE' | Assalamualaikum semua.. Tahu tak betapa pentingnya pemilihan seluar yang sesuai untuk bersenam ? Iye wakkk, penggunaan seluar yang sesuai bukan sahaja dapat memberi keselesaan ketika bersenam malah perlu untuk melindungi kulit kerana bila bersenam kulit akan mengeluarkan peluh. Haaa.. sebelum ni aku pun main taram jek pakai tracksuit biasa. Boleh tu memang la boleh cuma apa salahnya kalau kita guna seluar yang sesuai. Baru la berbaloi pergi bersenam. Betul tak ?

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'


JONLIVIA BLAZEPANTS BRIGHTENING SERIES


Mana nak cari seluar yang sesuai ? Haaa, Jawapannya ada di JONLIVIA di mana kita boleh beli seluar yang sesuai dan selesa untuk dibawa bersenam. Terbaru Jonlivia telah mengadakan Majlis Pelancaran bertempat di Paradigm Mall untuk memperkenal seluar terbaru mereka. Seluar yang diberi nama Jonlivia BlazePants Brightening Series ni merupakan seluar pertama untuk fitness-skincare yang bukan sahaja memberi keselesaan tetapi mempunyai banyak kelebihan.

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Teruja datang ke majlis pelancaran Jonlivia

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Gimik perasmian

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Perkenalkan Jonlivia BlazePants Brightening Series

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Seluar pertama untuk Fitness-Skincare


Kelebihan Jonlivia BlazePants Brightening Series 

✔ Membakar 4x lebih kalori ketika bersenam
✔ Mencerahkan dan menjadikan kulit lebih sihat
✔ Meremajakan kulit 
✔ Melindungi kulit 50% dari pancaran UV
✔ Mengeluarkan bau wangi dari ekstrak bunga rose
✔ Membekalkan vitamin A,C,D dan E dari ekstrak bunga rose
✔ Rekabentuk yang selesa terutama di bahagian perut dan hujung kaki
✔ Hidratkan kulit bila berpeluh dan meningkatkan pengeluaran kolagen semula jadi
✔ Material yang digunakan berkualiti tinggi dan mempunyai ruang untuk pengaliran haba


PERINGKAT AKHIR PERTANDINGAN 'SLIMPLEZY CHALLENGE'


Pada malam tersebut turut diadakan acara bagi Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge' anjuran Jonlivia serta penyampaian hadiah bagi para pemenang. Seramai 20 orang telah menyertai cabaran ini untuk menurunkan berat badan dan mengamalkan gaya hidup sihat. Mereka telah melalui pelbagai jenis latihan dan juga bersaing sesama sendiri bagi setiap cabaran selama 2 bulan. Sebagai acara kemuncak, semua peserta berpeluang untuk membuat Cat Walk Runaway di pentas dan undian dibuat melalui pilihan para penonton. 3 orang peserta telah dipilih sebagai pemenang dan Juara adalah milik Lim Siew Li, tahniah kepada semua pemenang. Yang tak menang pun tahniah juga kerana semua peserta telah berjaya mengharungi semua cabaran sepanjang program 'Slimplezy Challenge' berlangsung... tahniah tahniahhhh..

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Slimplezy Challenge

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Barisan peserta Slimplezy Challenge

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Task terakhir adalah Cat Walk Runaway

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Peserta tunjuk bakat jalan ala-ala model

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Mereka turut menggayakan outfit Jonlivia bersama beg Thule

Pelancaran Jonlivia BlazePants BrightePelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'ning Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Undi sape tu?? hehe

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Ini lah pemenang untuk Slimplezy Challenge .. Tahniah


JONLIVIA BRAND NEW ACTIVE APPAREL LOOK IN 2018


Selain dari Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series dan Peringkat Akhir 'Slimplezy Challenge', pihak Jonlivia juga turut memperkenalkan produk mereka sempena tahun 2018. Beberapa orang model telah menggayakan outfit Jonlivia bersama dengan beg Thule. Jom tengok koleksi pakaian Jonlivia untuk tahun 2018 ni.

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Antara Koleksi Jonlivia 2018

Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
Antara Koleksi Jonlivia 2018

Ha, kalau ada yang berkenan nak dapatkan produk Jonlivia ni boleh la rujuk dekat link bawah ni. Harga dan pembelian adalah secara online ye. Jangan lupa juga untuk layari laman sosial mereka untuk mengetahui produk dan aktiviti terkini Jonlivia.


Pelancaran Jonlivia BlazePants Brightening Series Dan Pemenang 'Slimplezy Challange'
yeayyy... tak sabar nak cuba Jonlivia BlazePants Brightening Series ni


 Website : 

Facebook :

Instagram :






You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Nak bersenam memang perlukan outfit yang sesuai. Bagus juga ada jonlivia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. sebab seluar ni juga dapat membantu membakar kalori compare kalau pakai seluar biasa

      Delete

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *