Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana

4/06/2020

Tak Tau Nak Masak Apa? Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana | Assalamualaikum semua.. Dah masuk minggu ke-3 dah tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Masak ape tu?? Ada yang dah mati kutu ke nak masak apa?? Maklum la dah hari-hari masak kan. Sampai dah tak tau nak makan apa. Ha, apa kata sekali sekala gantung kuali dan order sahaja menu makan tengah hari yang sedap dengan Food Delivery Hanana.

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana

Untuk makluman korang, kini Hanana Group menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan tengah hari setiap hari. Macam-macam menu ada tau termasuk menu premium yang pasti memikat selera. Namun perkhidmatan ini cuma terhad untuk kawasan di sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya, Cheras, Seri Kembangan dan Puchong sahaja. Bagi kawasan lain minta maaf ye, jauh sangat nak hantar.

Ok, berikut sis kongsikan senarai menu yang ada. Setiap hari Food Delivery Hanana akan bertukar menu untuk makan tengah hari anda. Kesemua menu ini berharga RM7 sahaja. Berikut adalah jadual menu harian :

Menu Harian (Daily Menu)

ISNIN
Nasi Kak Wok (berserta Ayam Goreng Kunyit dan Sambal Belacan)

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


SELASA
Nasi Kukus Ayam Berempah (1/4 bahagian) Ayam Goreng Berempah bersama Kari)

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


RABU
Nasi Tomato Ayam Merah

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


KHAMIS
Nasi Putih + Ayam Kicap + Sambal Belacan

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


JUMAAT
Nasi Minyak + Kari Daging + Ulam

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


SABTU
Nasi Ayam (1/4 bahagian) Ayam Masak Hainan)

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


AHAD
Nasi Briyani + Ayam Masak Merah + Acar

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana

Menu Premium

Untuk menu premium pula, Food Delivery Hanana kekalkan setiap hari untuk hidangan yang sangat premium. Berikut adalah senarai menu premium :

Set Nasi Ikan Bawal Goreng
(crunchy fried ikan bawal, ulam, sambal belacan)
RM10

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


Chicken Chop
(with homemade blackpapper sauce, coleslaw)
RM10

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


Cheezy Chicken Grill
(with homemade blackpapper sauce, coleslaw)
RM12

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana


Lamb Chop
(with homemade blackpapper sauce, coleslaw)
RM13

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana

Fuhh semua nampak menyelerakan. Sape yang nak order tu sila buat pesanan sebelum 9:00 Pagi setiap hari dan penghantaran makanan akan bermula dari 11:00 pagi hingga 2:00 petang sahaja. Untuk bayaran, pula sila bank-in ke akaun yang akan disediakan selepas membuat pesanan. Untuk tempahan 5 pax ke atas, penghantaran ada percuma tau! Berikut adalah caj penghantaran mengikut lokasi, untuk 1-4 pax :

BANDAR BARU BANGI & KAJANG (MIN 2PAX) - RM3
PUTRAJAYA , CYBERJAYA & DENGKIL (MIN 3PAX) - RM5
BANGI LAMA, PUCHONG, SERI KEMBANGAN & SEMENYIH (MIN 3PAX) - RM10

Jom Order Makan Tengah Hari Dengan Food Delivery Hanana

Bestnya siapa duduk sekitar Kajang, Bangi, Putrajaya, Cheras, Seri Kembangan dan Puchong, dapat rasa hidangan yang lazat ini khidmat delivery makan dari Hanana Group. Jom tempah sekarang!




You Might Also Like

8 Comments

  1. Uittt sedap-sedap semuanya tuu...kalau ke Johor hantar tak haaa? Adeii dah ngencesss ni oii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa... tak sampai pulak nak mengantor ke sana... hehe

      Delete
  2. Allahu..berpatutan betul harganya tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berbaloi2 kan harga dia. lagipun dah pernah rasa masakan depa, memang sedapppp

      Delete
  3. setiap hari menu lain-lain sedapnyaa. tapi alaaa. bukan kat jb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye wakkk.. lain2 menunya.. tapi tu la, x leh antor jauh2 sgt.. huhu

      Delete
  4. nak order la nanti dari cawangan Putrajaya,lauk pauk diorg memang sedap kena ngan selera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawasan rumah sue boleh kan..boleh la order nanti.. teringat kambing depa. sedapppp

      Delete

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *

Like My Facebook Page

Follow My Social Media

Subscribe