Masalah Dengan Says.com

27.9.12


 Ok, pagi ni sy ada problem ngan churp churp..
skarang, sy ada problem dengan says pulak
bila sy klik iklan untuk share, macam biasa la, dia akan bagi link..
Contoh : tgk gambar kat bawah
iklan yang diklik
link yang diberi




tapi bila sy klik share kat facebook, die kluar cam gambar kat bawah ni..
selalunya ada attachment sekali kan
ni tak de pun attachment tu..
lepas klik share ke fecabook

lepas tu saya pun try la copy link tu kat new tab
rupanya kluar msg ni 

"not master and slaveOk=false"
  
msg yang kluar


Apakah yang telah berlaku???
Sekali lagi tanda soal kluar
huhu...


p/s: ada sesiapa boleh explain tak what happen??


UPDATE :

8.00pm 27/9/12

Says.my sudah boleh diakses...
thanks says.my..


 



You Might Also Like

2 ♥ Surat Cinta ♥

  1. mreka ada masalah dalam database kot haha

    ReplyDelete
  2. ye ke.. harap2 hanya sementara je la..huhu

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe