Nasi Lemak

26.9.12


Hola semua..
Sihat ke? Hari ni sy hepi sgt coz bilangan followers dah meningkat..
Selamat berkenalan ye semua...
Terima kasih coz sudi singgah blog sy yg tak seberapa ni...
(merendah diri pulak...ngeh3x)

So, disebabkan hepi sgt, pagi ni sy nak makan nasi lemak
padahal dalam proses diet ni..hihi
Tak pe la, lagipun nasi lemak ni memang sedap.
Adik yang jual nasi lemak ni pun dah lama x jual since bulan puasa lepas.
Jadi, apa lagi...jemput makan ye...hihi








You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

  1. haiii..

    marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete
  2. hi datang dari segmen yg sama :)

    keep in touch ya ? hehe keep update with me ;D lawa la blog die hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ye coz sudi singgah cni... Mana ada lawa, biasa2 aje.. Ni pun baru je blajr berblogging.. :)

      Delete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe