Tak Boleh Buka Churp Churp

27.9.12


Pagi ni bila buka blog, sy rasa lain macam je..
bila check2 rupa2nya iklan churp churp sy dah hilang..
Eh, mana peginye gambar comel & kiut miut sy tu??

printscreen iklan churp churp sy

Musykil ni, sy pun terus bukak website churp churp..
Eh, kenapa kluar camni plak?
 Dia tulis 503 Service Unavailable


Tolong....
Sy sorang je ke yang tak leh bukak??
Orang lain boleh bukak tak??
Ada sesiapa tau tak what happen?
Sy dah la tak paham sgt ngan dunia IT ni..
Banyak sangat dah tanda soal kat kepala ni..
huhu...

UPDATE :

Ok, tepat kul 12pm sy cuba lagi buka churp churp tapi ini aje yang kluar..
Ayoyo..
what happen ha???

printscreen pada pukul 12pm pada 27/9/12




You Might Also Like

0 ♥ Surat Cinta ♥

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe