Burung Sape Ni??

31.10.12

Hola semua,
Layan gambar hari ini

Burung terkedek-kedek kat dalam office
Akhirnya tertangkap jua
Burung ni wat muka kecian, rasanya dia sakit coz byk kali terlanggar cermin.

Akhirnya kami sepakat melepaskannya keluar w/pun burung tu 
masih kelihatan sakit dan tak berupaya terbang tinggi


p/s : tak de siapa yg pandai jaga burung, 
so baik lepaskan aje dari terseksa di tangan kami...
huhu




You Might Also Like

16 ♥ Surat Cinta ♥

  1. @Kesuma Angsana tu la..ingat nak jaga tp try bagi mkn die x mau. mungkin bkn pebret food die kot.. so, biar la die cari sendiri mknn kat luar sana..huhu

    ReplyDelete
  2. kalau betul burung tu sakit, hope dia survive kat luar sana...*touching lebeh plak

    ReplyDelete
  3. comel la pulak burung tu kecik molek :D

    ReplyDelete
  4. @therosputih haah... cian die. harap2 die ok coz dlm opis die x terbang pun. cuma jln je. then, mata kanan die pun asyik tertutup ajer...

    ReplyDelete
  5. @D i n haah, kecik ajer. burung pipit kot..

    ReplyDelete
  6. kasihan burung ye..
    burung apa tu? hehehe munculnya burung..terus ada new update...

    jue..mcm2 ada yg muncul ni

    ReplyDelete
  7. @Jue Jaynee hihi... saje share coz pelik ada burung dlm opis... jue plak apa yg muncul tu?

    ReplyDelete
  8. mar tak pernah pun berjaya tangkap burung yang tersesat masuk rumah..! hehe..comel burung tu..

    ReplyDelete
  9. @MarliaMarble agaknya dia x larat nak terbang, tu yg serah diri kot

    ReplyDelete
  10. burung datang nak cari kerja...hehe

    ReplyDelete
  11. eh, jgn picit burung yng comel itu..sian dia.. :(

    *tetiba touching*
    msti dia sesat kan.. :(

    ReplyDelete
  12. @Mimie Najib nampak cam genggam kuat kan. Tu tgn opismate sy

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe