20.12.2012 Secara Rasmi dikbee.com

31.12.12

STICKY POST

Hola semua,
      Pada tanggal 12.12.2012    - My Lovely Bee telah menang domain percuma
      Pada tanggal 20.12.2012    - Secara rasminya My Lovely Bee telah mempunyai 
       (cantik tak tarikh ni??..hehe)              domain sendiri iaitu :   





Terima Kasih Pada Potia Casadelarossa & Lynn sekali lagi atas sumbangan anda

Sempena dah berdomain ni, saya membuka tawaran semula untuk BLOGLIST BEE

Sila klik SINI untuk lihat senarai Bloglist Bee Terkini


Anda boleh membuat entri ataupun tidak, tiada paksaan

Yang penting, tinggalkan link blog anda di bahagian komen

Tarikh akhir adalah pada 31 Disember 2012



 p/s : masih ada beberapa widget yang perlu saya update... harap maaf jika ada kesulitan




You Might Also Like

35 ♥ Surat Cinta ♥

  1. TAHNIAH ^_^ SELAMAT ^_^
    CONGRATULATION ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah bi... moga terus maju dlm blog... nak jd bloglist blh? tak leh xpe la... hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah,, belogisam pon dalam proses penukaran domain,, visit me http://belogisam.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. wahhh aritu .my sekarang dah .com hehehe tahniah :) bestnya ada domain :)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah2....mmg cantik tarikh tu...20122012

    ReplyDelete
  6. wahh bestnya ade domain. tahniah sis :)

    ReplyDelete
  7. @potia casadelarossa apa plak tak boleh...kan ke awk sifu sy... Anyway thanks byk2 ye....

    ReplyDelete
  8. @D i n eh..mana ada ber dot my... Ni baru nak merasa..

    ReplyDelete
  9. @Hatimi Tahirruddin haah...cantikkan..menang domain 12.12.12... Siap domain 20.12.2012...mmg rezeki pada tarikh cantik. Buat kenangan...

    ReplyDelete
  10. congrats!!!
    meletop gittew..ehiks..
    nak join ^__^

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  11. @aini shahroni thanks ye...boleh jer. nanti sy masukkan dalam bloglist

    ReplyDelete
  12. dikbi kena edit smula entry ni kasi cntik.. menang domain 12.12.12
    domain pasang 20.12.2012
    entry ni dibuat jam 12am

    perghh.....~

    ReplyDelete
  13. @potia casadelarossa ok2...sy updated tapi part jam tu tak boleh la coz tu sticky post..huhu

    ReplyDelete
  14. @Bui Junaidi kak bui, jgn jeles ye... nanti ada lagi kot domain free....kalu ada, akk join la. mana tau akk pun boleh dpt

    ReplyDelete
  15. tahniah kak.. :)

    akk ditag.. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    click2 tuk akk juga.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah ye awak.. Gudluck & all the best dlm dunia blogging ni :)

    ReplyDelete
  17. @baby comel thanks ye...harap2 lepas ni dpt belajar byk lg dari cikgu2 yg ada.. :)

    ReplyDelete
  18. wahh tahniah yaaa...

    kak mia nak joinbloglist boleh tak? http://mialiana.com

    ReplyDelete
  19. @Mia Liana boleh sangat... nanti saya masukkan yek

    ReplyDelete
  20. Tahniah dear.. dah maju setapak ha. Selamat berblogging.. :) biasa kalau tukar domain mesti bloglist hilang.. jenuh cari balik. hehe.

    ReplyDelete
  21. @Aida Omar haah...betul tu, ni nak kumpul balik la...senang nak BW nanti..hihi

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe