Monday Blues : Teka Teki Paling Susah

21.1.13

Hola semua,

teet teet teet,
Tepat pukul 6am,mata pun terbuka 
Oh tidak, hari ni keja rupanya, ingatkan cuti lagi
 Kepala pulak still sakit lagi
Adoi...Monday Blues la jawab nya hari ni

Tapi ni la aku, walau tak sihat macam mana pun tetap nak pi ofis
Sebab aku mmg jenis yang tak manjakan diri kalau demam
ye la, kalau duk umah pun kok tergolek dog xde sape yg tau kan
Kat opis tu sekurang-kurangnya ada juga penglipur lara
*untung la bos ada pekerja camni, up sket ye angpau tu*

Memandangkan hari ni hari Isnin
 mesti ramai yang mengalami mood monday blues
So, aku nak share satu video ni
kalau korang tengok jangan gelak kuat2 tau
karang ada plak yang sakit jantung
hihihi




p/s : jangan mare ye... just for cheer up on Monday




You Might Also Like

15 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Hahahahahahahahahahahahahaha....poyoooo jerrk!!

    dia tny dia pn tataw ap jwpn ..kahkahkah...

    #senak pewot gelak guling2 xhengat pnya pasal..muahaha :p

    ReplyDelete
  2. tu la..asal isnin je mood ke laut...huwaaaa

    ReplyDelete
  3. hihihi...dapat 48ringgit free2...best jugak idea dia ni...

    ReplyDelete
  4. @Yana Sakura poyoooo.... kan. ha, tu lah. kaco lgi org tgh tido...kikiki

    ReplyDelete
  5. @Zee Suhaini mmg pun, tu yg bila isnin je nak carik hiburan utk naikkan mood nak keja

    ReplyDelete
  6. untung bisnes mcni hakhakahk... ekekekekeke

    ReplyDelete
  7. ni untung atas angin org kata ekekekek mongok tol teka teki ni...

    ReplyDelete
  8. salam dikbi :)

    demam dah sembuh eh?

    ReplyDelete
  9. Ya Allah sabo jelaa... hahahaha yg xtahan kwn die tu pn time org ngntuk la nk men tekateki. haha tp gigih la die cr jwpn yg x ade tu *tepuktangan*

    ReplyDelete
  10. wakakkaka...gelak golek2 tgk teka teki ni..hihi:)

    ReplyDelete
  11. @aTieYusof Family hahaha...sama la.. sy gelak mmg x hengat punya

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe