Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I

19.2.13

Hola semua,

Haaaaacccuummmm!!!
Uhuks uhukss!!
Isk isk isk...nape banyak sangat habuk ni??
Mana bibik aku ni??? dasar pemalas, makan gaji buta...ehh
Lupa plak, mana aku ada orang gaji... *sambil tampar pipi sendirik

Ha, sebelum aku merepek lebih jauh, 
meh sini aku nak share mana aku pi weekend baru ni
Harap korang jangan juling bijik mata tengok gambar
kalau boleh semua aku nak letak tapi apakan daya, 
takut ada yang muntah pelangi plak
Kalau rasa-rasa nak belek jerawat kat muka kitorg sila klik gambar ye
hihi

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Sabtu (16.2.2013)

Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Aku sampai kat rumah PPP  lebih kurang pukul 11am, kebetulan PPP on da way balik
dari beli kek dengan Umar. Sebenarnya kitaorang nak surprisekan Iffah
sempena birthday dia. Ingat lagi tak?? Kalau tak ingat
sila klik SINI.
 Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Ha, ni la kek untuk Iffah... tergezut dia masa masuk rumah PPP..
mana taknya, ada surprise kek & retis jemputan Anuar Jain.  
*Eh, bukan Anuar Zain yek...kan ke dia sibuk konsert kat Stadium Melawati.
Lupa plak, Iffah datang dengan 2 orang gadis iaitu Puyak & Anis....
pestime jumpa diorg ni...hihi
 Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Dah siap2 calit makan kek bagai, kami pun menuju ke
KL Festival City untuk next event...
cewahh, cam retis plak main event2 kan. Padahal makan2 je..
Sampai sana, menabah jer kitorg tunggu Syakir.
Perut dah lapar dah ni. Jadi, kitorg pun posing2 ler untuk
hilangkan bunyi gegendang perut...
 Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Akhirnya, masa yang ditunggu-tunggu pun sampai iaitu "makan time"...hihi...
Harap korang menabah je la tengok makanan kat atas tu... 
 Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
Kalau nak tau, aku ni mmg hantu Seoul Korea Garden...hahaha (x caya klik SINI)...
tu yang cam expert jer masak.

Sila masukkan nama aku dalam calon-calon bini2ku gangster yek... 
*jap, nak muntah rainbow.. bluerkk 
Masa tengah makan2 tu datang lagi 3 blogger yang cun & encem2 iaitu  
Ain, MK Syahir & Potia...
diorg ni pun pestime gak aku jumpa...
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part I
 Ini lah blogger-blogger yang sudi hadir ke majlis kawen aku  Jimba-Jimba Mentabah Je La..
Thanks to uollss semua sebab sanggup luangkan masa dan tenaga untuk datang ke
KL Festival City & makan kat Korea Seoul Garden





p/s : Tunggu entri Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 1 Part II & 
Jimba Jimba Mentabah Je la - Day 2
Nak sambung buat kerja sebab bapak tiri dah bising...hihi




You Might Also Like

21 ♥ Surat Cinta ♥

  1. lain kali aku gi Seoul Garden tu aku nak bawak tupperware...boleh tak ko rasa dik bi? mentabah aku makan paling last pas tu tak habis makan == cetttt...

    ReplyDelete
  2. @paripariputih boleh sgt la... tak pun ko angkut jer si iffah tu suh masakkan. siap pakej suap lagi...hihi

    ReplyDelete
  3. si betto tu ngelat makan daging jer ikan ayam sayor tak makan ==

    ReplyDelete
  4. amboi mengumpat aku lak kan korng

    btw lawa ko edit gamba

    menabah aku tgk satu2

    comel

    aku suke MAKAN DAGING

    akulah KARNIVOR

    ReplyDelete
  5. @paripariputih seb baek dia suap salad jugak... kalau taugeh??? hihi

    ReplyDelete
  6. @Iffah Afeefah aaaummmm.... ganas tul birthday Iffah ni...*xmau sebut gurl..hihihi

    ReplyDelete
  7. best2!! next time jumpa agi, inshaAllah..mane ek cinta kontrak? lom baca agi..nak baca..kih3

    ReplyDelete
  8. ohh xmo komen panjang2 sbb jelez. mmm =.=

    ReplyDelete
  9. bestnye..
    moga korang bahagia hendaknya.
    aku membawa diri.
    sobsobsss
    ehh.

    ReplyDelete
  10. oh..ini sungguh best..rugi wooo wa tak latang.. :)

    ReplyDelete
  11. @Cik Bluewendy Wendy pasni leh la lepak selalu kan...mana ada cinta kontrak. cinta kontraktor la

    ReplyDelete
  12. @kopi pasta jgn la jeles...meh turun kl..nanti kita leh lepak2

    ReplyDelete
  13. @michelle De hunny jgn la gitu... ada masa terbang sini bah

    ReplyDelete
  14. @Cik Zaitul jgn ckp camtu... ada masa kita pergi lagi yek

    ReplyDelete
  15. gambar guwa xde... sentap!! eh :P

    ReplyDelete
  16. @Shaqir Ir Manz sbb ko dah tranform jd benda lain kot..hihi

    ReplyDelete
  17. @potia casadelarossa haah, best giler... rugi x datang...hihi

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe