Selamat Hari Lahir Sahabatku

15.2.13

Hola semua,

Selamat Hari Lahir Sahabatku

Selamat Hari Lahir
pandai adik tu amik gambar kita...hihi

Ada ke yang mengenali insan2 yang cun kat dalam ni???
*hehehe...cun ke??
hahaha...sengal je kan puji diri sendiri
Ye la, sape lagi nak puji kalau tak diri sendirik kan...hihi

Sebenarnya semalam sempena 14 February 2013 
aku berkesempatan datim ngan birthday girl iaitu Cik Iffah
Patutnya birthday dia hari ni tapi sebab aku kerja so 
terpaksa la buat pre-birthday celebration.
*ceh..macam la celebrate sgt, gossip je lebih...wakakaka

To Cik Iffah,

aku harap ko tak serik berkawan ngan aku yang senget lagi sengal ni... 
mentabah je kan..
aku kan miss lebah, selalu produce madu untuk
memberi kemanisan semulajadi kepada manusia
*tapi bukan madu yang poligami tu yek...

So, sempena hari lahir ko, aku nak tujukan lagu ni untuk mu
Dengan ucapan semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan
bahagia disamping insan2 yang tersayang


From My Lovely Bee @ Dikbi





You Might Also Like

22 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Semoga tamby yg amek gambar korang tu tak larik bila nampak korang next time hahahahha >..<

    ReplyDelete
  2. @paripariputih hahaha...menabah je ko kan pari pari putih.. pantas mengomen kat sini.... (y)..
    #eh, lupa plak ni bukan pesbuk....hihi

    ReplyDelete
  3. menabah aku tunggu bideo nye LOL

    xkua2 pon

    ye celebrate ngn kopi dan kek? ehh

    ReplyDelete
  4. Jom kita semua mendoakan insan2 di dlm gambar tu cepat kahwin. Amin :)

    ReplyDelete
  5. @Iffah Afeefah lor, tak kluar erk video nyer... harap ko menabah je la yek...takpun esok aku request umar nyanyi untuk ko...

    ReplyDelete
  6. @kopi pasta miko...doa mu amat aku hargai... amin...

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI LAHIR BUAT SAHABAT DIK BEE..

    ReplyDelete
  8. @Bui Junaidi thanks akk, nanti saya sampaikan..

    ReplyDelete
  9. selamat hari kejadian buat ipah... moga dirimu bahgia dgn pilihan hatimu... eh!- mentabah ucapan ni... ekekeke pada ipah ingat tu... dah besarkan? buat cara besar ok hentikanlah mandi hujan mcm budk2 lg ok...

    ReplyDelete
  10. happy birthday jugak kat ipah..

    semoga korang kawan till end :)

    aku hepi ade geng baru :)

    ReplyDelete
  11. cuun cuun... selamat hari lhir cik iffah :D

    ReplyDelete
  12. happy birthday kepada beliau...semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan...amin... :)

    ReplyDelete
  13. waah korang dah jumpa?
    bila?
    bestnye..

    dua2 comey <3

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir buat cik iffah...
    moga diberkati Allah selalu... ^_^

    ReplyDelete
  15. waa huntung laaa bdak bday... hahhh aq nak g kl bila bday haku nnt,, ekekeke..mohon hadia byk2 k..

    ReplyDelete
  16. hahaha , cweet la kalaw kawan sambut bfdy even banyak gosip kan ?

    hahahaha ~

    btw hepi belated bfdy to her la yer , :D

    ReplyDelete
  17. Happy Besday cik Iffah ^^ kemain dua orang anak gadis nie posing terpikat nak buat menantu.. haha. Emm.. Dikbi mohon antar sekilo madu rumah aida eh..

    ReplyDelete
  18. @potia casadelarossa ipah main hujan ker?? nape tak ajak aku...huhu

    ReplyDelete
  19. @Cik Zaitul sudi ke terima aku dlm geng baru....aku pun harap dapt kawan ngan korang till the end...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe