Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

5.4.13

Hola semua,

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini
JOM JOIN!!

Syarat - syarat :

1) Seorang blogger (tak hensem tak apa, cantik perlu! Haha)
 Blogger?? YE, aku seorang blogger... tapi blogger yang tak cun.. tak pe ker?? hehehe

  2) Follow blog LELAKI INI (Wajib!)
 Follow?? OK, dah follow sejak azali....(okey ni aku tipu)

3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini
 Entri?? Tengah dok buat la ni... ekekeke

  4) Letak banner segmen kat atas ni dan linkkan ke entri ini
 Banner?? Ingat nak letak gambar aku, tapi x boleh plak.. 
So, dengan paksa rela aku dah tepek banner... harap maklom

5) Selesai? Letakkan entri korang kat komen entri ini
Selesai?? Ok, tu je ker??? Dah setel....ekekeke


showing love friend smiley









You Might Also Like

21 ♥ Surat Cinta ♥

  1. hahaha senget sungguh jawapan mu itu Dik Bee ekekeke >..<

    ReplyDelete
  2. http://www.silenceblogz.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    datang dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen , CP baru je buat entry baru , so nanti la kalaw free ,

    menarik nih , dah lame dah CP tak join segmen ... :D

    ReplyDelete
  4. tq kak dik bi!
    hahaha..
    thanks weh.... :)

    ReplyDelete
  5. cik akak singgah

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama.. :)

    http://budakmanja94.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.htm

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen ....
    Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
    Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
    Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

    Jika berminat exchange bloglist dengan saya boleh klik ke sini:
    Hanif bloglist

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

    ReplyDelete
  9. saya buat benda ni di blog anda

    1) blogwalking
    2) follow

    Kalau dah Follow before this, saya akan
    1) blgwalking

    BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

    ReplyDelete
  10. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam.. awk.. credit to u..
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/panasss-isu-berpukung.html

    ReplyDelete
  12. Woooooooot wooot wooot mohon ko kene update n3....
    Dah 3 mingguuuuu neeeehhh..
    Ekekeek

    ReplyDelete
  13. Woooooooot wooot wooot mohon ko kene update n3....
    Dah 3 mingguuuuu neeeehhh..
    Ekekeek

    ReplyDelete
  14. Update n3 oiii...
    Da 3 minggu ....
    Heehheheehe

    ReplyDelete
  15. Update n3 oiii...
    Da 3 minggu ....
    Heehheheehe

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe