Bunga Ros Hitam

17.6.13

Hola semua,

Pernah tengok bunga ros hitam??
Tetiba plak aku tertarik ngan bunga ni
Tapi wujud ke bunga ros hitam ni?
Jadi jemari aku pun gatal ler men'google'
ni ler hasilnya

bunga ros hitam
Bunga Ros Hitam

Wikipedia

'Black Rose' (mawar hitam) hanya wujud dalam alam semula jadi di Halfeti, Turki. Bunga ini sering dipaparkan dalam fiksyen dengan makna dan banyak gelaran seperti sardar, black magic, barkarole, black beauty Tuscany superb, black jade, and baccara varieties of roses. 

Halfeti, Turki
Halfeti, Turki



p/s : owh, wujud rupanya, ada tak jual bunga ni kat kedai bunga??


You Might Also Like

9 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Thank you share info yang menarik ya.

    ReplyDelete
  2. saya tahu saya hitam.. uhuk uhuk..:P

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..dekbi :)

    ayie pun jarang jumpa ros hitam..tetiba teringat pd kumpulan black rose...haha

    ReplyDelete
  4. hana pun teringin nak tengok. unik kan

    ReplyDelete
  5. hitam itu menwan... ekekekeke... lawa.. :)

    ReplyDelete
  6. cantik juga ye bnga ros wrna hitam ni :D

    ReplyDelete
  7. pernah rasanya di Kedai bunga Petaling Street

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe