Gucci Yang Sangat Comel

5.8.13

Hola semua,

Pagi ni opis digemparkan dengan kehadiran Gucci yang sangat comel
 Gucci ni bukan henbag tau, walaupun aku tau ramai 
pompuan akan pengsan kalau gucci buat sale.
tapi bukan gucci tu yang aku maksudkan


 perkenalkan...ni ler GUCCI..kelasss kan nama dia
vouge gittew, dah le mata boolat
gerammmmmm...hehe


 Gucci ni manja sangat, tak banyak ragam
tapi nak suh posing kemaen susah..


amboi, kalau tuannya yang pegang, kemaen lentok kau yek Gucci
eh, patut la, dah time makan, tu sebab manja kemaen
 

bila dilepaskan, ha tengok la perangai die
abis kabinet dia wat spot chek
 jgn risau Gucci, xde rasuah kat opis ni
ekekeke..
 
 

tak cukup kabinet, bawah meja pun spot chek jugak
mana ler tau ada orang ponteng puasa ke ngulor ke kat bawah meja kan
hehe

isk, sekejap je dapat main2 ngan Gucci,
tuannya nak balik kelantan
nanti kita jumpa lagi yek Gucci..







You Might Also Like

4 ♥ Surat Cinta ♥

  1. waaaa i want the cat.. so cuteeeeeee *die of cuteness*

    ReplyDelete
  2. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kucing bawak gi opis?? hehehe kalau lama dia kat sana satu ofis die leh berkenalan..

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe