Blog Design : Sweet And Sour Wardrobe

13.9.13

Hola semua,

Akhirnya siap satu lagi kerja-kerja mendesign blog..hehe
Kali ni blog  Sweet And Sour Wardrobe

Blog Design :  Sweet And Sour Wardrobe

Blog Design :  Sweet And Sour Wardrobe
Header
 
Blog Design :  Sweet And Sour Wardrobe
Footer

banner


Atas permintaan owner, design blog dia nak warna 'baby blue' dgn 'orange bata'
masa tu dah terpikir, macam mana nak gabungkan dua warna ni
Tapi akhirnya masalah tu selesai lepas berbincang dgn owner blog ni
Alhamdulillah, dia puas hati dgn hasilnya walaupun tak la secanggih designer2 blog yg lain


Oh ya, blog  Sweet And Sour Wardrobe ni sebenarnya blogshop
yang menjual pelbagai jenis shawl dan pakaian.
aku sendiri pun dah guna shawl yang dijual.
Kelebihan shawl yang dijual di sini saiznya lebih besar dan paling suka sbb tak perlu gosok
(cuma perlu gosok sekali je dekat bahagian jahitan)


Amacam? menawan tak?

Jadi, apa tunggu lagi, jom terjah ke blog Sweet And Sour Wardrobe
Jangan lupa juga like facebook fanpage Sweet And Sour Wardrobe







You Might Also Like

6 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Tahniah dgn butik sweet and sour ko ni.. semoga berkembang maju la la la la la aminnnn

    ReplyDelete
  2. tq u.. chantek u design and tambah ape2 yg patut.. klu i design sendirik, mau haru biru..hhaha

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe