Blog Design : Little Caliphs Indera Mahkota

4.10.13

Hola semua,

Seorang rakan lama mintak aku design kan blog untuk dia.
Blog ni untuk tadika Little Caliphs Indera Mahkota.
Wah, tahniah awk sbb dah running bisnes
aku ni bila lagi...huhu

Oppss, terlebey sudah..hehe
Berbalik pada blog, design kali ni dia tak kesah
asalkan sedap mata memandang
wah, apa lagi aku buat le ikut citarasa aku..hehe

Blog Design : Little Caliphs Indera Mahkota
header

Blog Design : Little Caliphs Indera Mahkota
body

Blog Design : Little Caliphs Indera Mahkota
footer

Blog ni blog baru
Harap tuan blog dapat manfaatkan blog ni ye
Kalau nak tengok keseluruhan blog ni jom terjah ke blog beliau

http://littlecaliphsinderamahkota.blogspot.com/




You Might Also Like

5 ♥ Surat Cinta ♥

  1. simple dan cantik...good job dik..

    ReplyDelete
  2. @Kisah Si Dairy

    Haii . . Simple and cantikk . .
    Done follow your blog :')
    Jemput2lah dtg ke blog Aya and drop ur link untk followers Aya follow blog you . .
    http://nabilatulnadiah.blogspot.com/
    Keep reading and supporting my blog ok ?

    ReplyDelete
  3. serius comel :D jom singgah !!

    ReplyDelete
  4. wah smart2....

    jemput singgah sini..http://mindakabur.blogspot.com/2013/10/duat-boot-android-dan-windows-phone.html

    ReplyDelete
  5. cantik header... menarik... ^_^

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe