Selamat Hari Lahir Dikbee

28.11.13

Hola semua,

Tanggal 27 November seorang bayi yg tersangat comel telah selamat dilahirkan. Sape bayi tu? aku ler..hehe.. huarghhhh, tapi tu kisah 3 dekad yang lalu, skang dah tak comel dah, dah tua pun..huhu.. Tapi aku amat bersyukur kerana masih bernapas guna hidung dan diberi peluang menyambut hari lahir yg ke **.. tahun ni tahun yang paling best sebab ramai orang wish besday kat aku.. terima kasih ye semua ahli keluarga, sahabat2 dan tak lupa bff blogger budies yang sudi wish besday aku...

Selamat Hari Lahir Dikbee
wish dari Aida

Selamat Hari Lahir Dikbee
wish dari Paripariputih

Pada yang susah payah buatkan aku kek, tak kira la boleh makan ke tak boleh makan, terima kasih yek...

Selamat Hari Lahir Dikbee
Kek dari Norain Yusof

Selamat Hari Lahir Dikbee
Kek dari Deana Fauran

Selamat Hari Lahir Dikbee
Kek dari Potia Casadelarossa

Selamat Hari Lahir Dikbee
Kek dari Najeeb Abdullah

Tak lupa pada geng-geng blogger buddies yang always senget dan sengal coz celebrate besday aku (Mk Syahir, Paripariputih, Norain Yusof, Mawardi Yunus, Kuncilocker dan Iffah Afeefah)... korang memang osem la.. terasa cam kanak2 jek, siap ada kek ngan hadiah... hehe 

Selamat Hari Lahir Dikbee
BFF blogger buddies senget + sengal

Selamat Hari Lahir Dikbee
Hadiah dari Paripariputih, Iffah Afeefah, Norain Yusof dan Noor Zaitul Akmar

So, hari ni oficially umuq aku bertambah lagi satu tahun... hopefully segala doa2 dari korang semua akan jadi kenyataan... amin... love uolllsss... muahh muahh....






You Might Also Like

10 ♥ Surat Cinta ♥

  1. Selamat Membesar Dik Bee..hehehe ^__^

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi kakak ku, semoga kebahagiaan tetap menjadi milikmu..adik doakan selalu :)

    ReplyDelete
  3. owh..birthday awak ker??Happy birthday yaa..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. eh tertinggal ketapi lak nak wish kat belog lol apa2 pun aku ucapakan selamat tuk ko dik bee... semoga tercapai segala yg kau impikan aminnnnnnn muah muah muah...

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe