Status Pagerank My Lovely Bee

9.12.13

Hola semua,


Selamat pagi semua... camne weekend? best tak? Mesti la bestkan, tambah lg dapat bersama orang2 yang kita sayang kan... (ok, aku dah start windu korang2 semua -Je's Family..huhu).. Tapi nak buat camne kan, life must goes on... 

Tapi hari ni aku nak share satu berita gumbira yg aku pun baru jek dapat tau.. Thanks to abam Potia yang tolong informkan. Serius, aku tak pernah check pun natang ni...natang ape tu?? Jawapannya Status Pagerank My Lovely Bee ... Tak sangka rupanya blog My Lovely Bee dapat 4/10... camne penilaian diorg aku pun x sure tp aku bersyukur... Alhamdulillah... 


Korang dah check status blog korang?? kalau belum boleh check kat sini

Check Page Rank of your Web site pages instantly:
This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service





You Might Also Like

13 ♥ Surat Cinta ♥

  1. tahanoih lah ko demo deh... hebat doh lo nih.. PR4 doh.. hebak...hebak.... ekiki..

    ReplyDelete
  2. xdo la hebak deh... blog pong udah kebanjiran... tenggelam timbul jek ni...

    ReplyDelete
  3. macam mana ko leh dapat 4 pagerank apa ko buat dengan pakcik google bagi tau aku haha..

    ReplyDelete
  4. @tarmizi tah... maybe nak pujuk aku kot sbb aritu aku majuk ngan pakcik google...hehe

    ReplyDelete
  5. wow 4. usaha lagi to dapatkan rank 2 or 1 hehe.

    ReplyDelete
  6. Kak, ape cite ni sampai boleh dapat 4 ni!!!!! Wah, nampak tak kemain kita eksited ni. Hehhee, hebat lah kak, serius wa respek sama lu dgn abg potia :) hehheehe, dua2 cikgu yg hebat ni. Pe lagi belanje la makan,

    ReplyDelete
  7. dah check, baru PR1, blog pun masih baru..

    ReplyDelete
  8. @baby comel haha... awk ni. akk pun terkezutt gak tau.. padahal xde wat pape pun.. tah2 kesilapan teknikal jek kot

    ReplyDelete
  9. salam..singgah sini follow awk :)

    ReplyDelete
  10. BTW TAHNIAH TAU.. and saya tag awak :)http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-ain-ainie.html

    ReplyDelete
  11. tahniahhh hebat tuh rank 4 huhuhu

    ReplyDelete

Hubungi Penulis

Name

Email *

Message *

PRchecker.info
free web site traffic and promotion

Subscribe